Buget redus? 5 recomandări utile și accesibile de Ziua Îndrăgostiților

 Vouă vă vine să credeți cât de repede trece timpul? Parcă mai ieri era Crăciunul, iar astăzi iată că ne apropiem de Ziua Îndrăgostiților. Numai mâine nu-i poimâine și suntem în luna Martie. Și, am impresia că, câte zile sunt în an, tot atâtea nevoi de cadouri se adună. Iar alegerea lor poate deveni o provocare, fie din punct de vedere al tipului de cadou, fie al prețului.


În această perioadă, cei de la Notino au numeroase oferte. Și cum eu întotdeauna am preferat cadourile utile, poate chiar în detrimentul unor deserturi sau a florilor, astăzi vă voi dezvălui 5 idei de cadouri Valentines Day care mi se par potrivite și utile, pe care le-ați putea adăuga în coșul vostru de cumpărături.

Sugestii de cadouri accesibile și utile pentru ea și el, ideale de Valentine's Day și nu numai



  • Head&Shoulders Gentleman's Kit

De când îl știu, el e fan Head&Shoulders. Cu asta se împacă cel mai bine când vine vorba de îngrijire, așa că setul cu pricina mi s-a părul cea mai bună, utilă și cea mai accesibilă idee de cadou Valentines Day bărbați. Mai ales că, setul vine la pachet și cu un gel de duș, respectiv o spumă interesantă de ras, de la Gilette, dar și cu o trusă în care el își poate depozita în mod generos alte lucruri favorite.


  • Bețișoare parfumate Smells Like Spells
Încă mă amuză incredibil să aud în 2022 femei care se gândesc la a folosi tot felul de "trucuri spirituale" pentru a-i face pe bărbați să le cadă la picioare. Se pare că, e nevoie de multă înțelepciune și maturitate pentru a înțelege că dragostea cu de-a sila nu se face. 



Totuși, nu pot nega că mi s-a părut foarte interesant conceptul acestor bețișoare, dar și ambalajul care duce în direcția aceea spirituală de care el e cumva fascinat. Întocmai de aceea am ales și aceste bețișoare pe lângă acel set menționat anterior. Ambalajul mi se pare foarte premium, ele venind într-o eprubetă de sticlă, cu dop de plută și o sfoară care leagă instrucțiunile de acesta. How cool is that?! 



De altfel, varianta aleasă de mine e pentru armonie și înțelepciune, dar există multe alte posibilități pe Notino. La prima vedere au un miros plăcut (fiind cadou, evident că nu le-am aprins, ci doar le-am mirosit din flacon). Sigur, pot fi o sugestie de cadou și pentru o femeie. 
  • Pasta de dinți Marvis Jasmine Mint


Înainte de a spune că am luat-o razna prin această recomandare, toată lumea folosește cel puțin o pastă de dinți, nu-i așa? Doar că, acestea sunt ceva mai diferite față de cele cu care suntem învățați și pot fi cu succes completate cu alte produse de îngrijire. 
Am auzit de ele întâmplător și foarte multe lucruri pozitive așa că mi-am dorit și eu să le încerc. 



Anul trecut am ales tot de la acest brand o pastă de dinți cu fructe de pădure care m-a cucerit instantaneu. De data asta am luat varianta mini cu iasomie, iar lista de arome continuă. Spre deosebire de pastele de dinți clasice, acestea au o aromă interesantă, plăcută, senzația aceea mentolată nu e exagerat de intensă (ușor mai puternică la varianta jasmine față de cea cu fructe de pădure), iar după igienizare rămâne un gust plăcut în gură. Curăță foarte bine și îndepărtează cu succes depunerile. Cel puțin pentru fumători, mi se pare a fi o alegere excelentă. Iar o femeie pasionată de produse de igienă inedite, va fi cu siguranță încântată.
  • Apa micelară Bioderma
Și nu în cele din urmă, o altă idee în ceea ce privește lista de cadouri Valentines Day pentru ea, puteți adăuga și o apă micelară. Apa de la Bioderma are un raport calitate-preț accesibil, este foarte eficientă, e un produs dermato-cosmetic, deci adecvat chiar și pentru pielea sensibilă.



  • Sarea de baie relaxantă Kneipp Goodbye Stress
Ultima propunere de cadou este o sare de baie, categorie după care tânjesc cu precădere femeile, alături de bombe de baie și tot felul de produse care induc o fuziune a relaxării. Zilele trecute am descoperit și această sare de baie care pe mine m-a încântat. 



În perioada asta m-am pricopsit cu o răceală, iar visul meu suprem a fost să pot face o baie relaxantă în cadă și să-mi detensionez mușchii. În mod cert apa caldă își are propriul efect benefic, dar e foarte posibil ca și sarea să fi contribuit la ceea ce spune - eliminarea stresului chiar și pentru câteva minute. Colorează apa în albastru și are un miros fresh, proaspăt, ușor bărbătesc, care mie personal îmi place. Iar un pliculeț cred că servește cu succes la cel puțin 2 utilizări sau după preferințe.



Acestea au fost recomandările de astăzi. Voi ați găsit ceva pe placul vostru? 

Comentarii

Postări populare