Luna iubirii este doar despre voi doi! Idei inedite pe care le puteți face în cuplu de Valentine’s Day

 

Sursa foto: Freepik.com

Pentru foarte multe persoane, chiar și cupluri, Ziua Îndrăgostiților este o zi ca oricare alta, pentru că ei consideră această zi ca fiind una clișeică. Dar secretul este că trebuie sa ieși din zona de confort și să faci cu partenerul sau partenera ta niște activități inedite care să fie memorabile, cum ar fi: să participați la anumite cursuri de dezvoltare, să faceți sport sau să petreceți această zi minunată în altă țară. 


Fie că alegeți să sărbătoriți ziua voastră acum, după sărbătoarea americană, fie doriți să sărbătoriți de Dragobete, cel mai important lucru este să arăți persoanei pe care o iubești cât de specială este în viața ta. Urmează o listă scurtă cu idei de activități pe care le puteți face în cuplu de Valentine's Day. 

Activități inedite de Valentine’s Day

  • Acasă


Pentru cei care tânjesc să creeze momente ca în vremurile bune, o noapte incitantă de jocuri de societate este cea mai bună alegere pentru o activitate distractivă în cuplu. Există o sumedenie de jocuri pe care le puteți juca în doi, cum ar fi cărți sau table, dar dacă vreți să duceți „petrecerea” la un alt nivel, atunci află că s-au inventat jocuri strict pentru cupluri. 


Pe de altă parte, dacă veți sta în casă, înseamnă că trebuie să și mâncați, așa că de ce nu ar fi o idee bună să gătiți împreună? Puteți să jucați ruleta rețetelor, unde faceți rost de o carte de rețete, iar partenerul va începe să răsfoiască până tu vei zice „Stop!”. Rețeta la care a rămas deschisă cartea trebuie să fie creația voastră la prânz. Să nu uităm nici de desert, o idee rapidă și delicioasă ar fi să faceți un fondue din ciocolată pe care să-l mâncați cu căpșuni. Se spune că drumul către inima unei persoane trece prin stomac, așa că o mâncare romantică de Valentine's Day este cea mai bună alegere. 


Iar după ce ați savurat împreună mâncarea delicioasă făcută de voi, poate la un vin și la un film romantic sau de comedie, puteți să creați o atmosferă și mai romantică dansând pe melodia voastră. Fiecare cuplu are o melodie care îl ține împreună și îi ghidează pașii. 


  • În altă țară

Nimic nu este mai frumos decât să mergeți într-o escapadă, departe, în altă țară, și să fiți doar voi împotriva lumii. Puteți să călătoriți în una dintre cele mai romantice țări din lume, și anume, în Franța. Deși francezii au tendința să scumpească biletele de avion, tocmai în perioada aceasta, nu trebuie să vă pierdeți speranța. Puteți să apelați la serviciile de transport de la Tabitatour, pentru o călătorie liniștită și cu condiții excelente. În plus, dacă optați să plecați în Franța într-o zi de miercuri, veți primi o masă caldă în Ungaria. 


  • În oraș

O idee extrem de frumoasă este să recreați prima voastră întâlnire, ca și cum ați fi la începutul relației. Cu aceleași emoții și bucurie. Iar după „primul date” scrieți unui altuia o scrisoare de dragoste care să vă reamintească cât de norocoși sunteți să vă aveți unul pe altul.

Pe lângă clasica cină romantică în oraș, trebuie să știi că există o sumedenie de  alte activități pe care le puteți face în orașul unde locuiți. Puteți să fiți turiști în propriul vostru oraș, să descoperiți împreună locuri noi de care nici măcar nu știați. Puteți merge seara la dans împreună și după să urmăriți apusul. 


Ziua Îndrăgostiților este percepută ca o zi clișeică din cauza faptului că sunt promovate clasicele activități care sunt specifice acestei zile: cumpărat cadouri, decorațiuni cu flori, inimi și petale de trandafiri și cină în oraș. Adevărul este că fiecare cuplu ar trebui să sărbătorească această zi într-un mod intim și personal, adică fiecare cu propriile sale reguli.

Comentarii

Postări populare