Colecția de rujuri favorite sub 50 lei

by - luni, martie 14, 2022

Ce are nevoie o femeie ca să cucerească lumea atunci când nu e în apele sale? Un ruj și o pereche de pantofi cu toc. Sau cel puțin asta zice o zicală veche. 



Rujurile sunt o parte esențială a rutinei noastre de machiaj, așa că nu pot fi trecute cu vederea. Totodată, astăzi avem pe piață numeroase opțiuni pentru toate gusturile - de la rujuri cremoase, la rujuri mate, culori mai intense sau nuanțe subtile, astfel încât să descoperim cu succes câte un nou ruj pentru fiecare personalitate și fiecare ocazie peste zi.

Astăzi vin la voi cu câteva recomandări faine de rujuri sub 50 lei numai bune de adăugat în colecția voastră de produse cosmetice sau pe care să le oferiți cadou femeilor din viața voastră. 

Top rujuri favorite sub 50 lei



Pentru început doresc să vă spun că voi începe a vă prezenta colecția de rujuri în ordinea crescătoare a prețului. Lista cuprinde atât rujuri de zi cu zi, cât și rujuri pe care vă puteți baza la ocazii speciale. Să-i dăm drumul!

Rujuri Essence



De la Essence n-am avut ocazia să încerc foarte multe lucruri. Țin minte că am testat o paletă și un gloss, dar cam atât. Așa că m-am gândit că ar fi o idee excelentă să-i dau o șansă acestui ruj Essence Cool Collagen Plumping. Aveam în minte de ceva vreme să-mi cresc colecția de nuanțe nude, dar parcă aproape de fiecare dată când încercam, ba nimeream o nuanță prea închisă, ba mult prea palidă. Eu am ales nuanța 202 și mi se pare absolut superbă. 



Este fix acel nude nu foarte roz, dar nici prea pământiu, care e ușor de îmbinat atât la un machiaj zilnic, cât și la ceva mai îndrăzneț în care sunt evidențiați ochii. Rujul este cremos, foarte confortabil, cu un finish glossy, având textura unui balsam nuanțator. 

Deci pentru o culoare mai vizibilă trebuiesc aplicate mai multe straturi. Formula îl face ideal pentru buzele uscate și crăpate, pentru că le hidratează foarte bine. Probabil sunteți curioase și de efectul acela de "plumping". 



Ei bine, eu nu am probleme la acest capitol, iar senzația de volum mi se pare una fină. Vine și cu acel efect ușor răcoritor (mai comod decât alte rujuri de acest fel, la care ai impresia că-ți îngheață buzele), fiind o alegere interesantă și plăcută (pentru vară în special).

Ca rezistență aș putea spune că nu e rujul acela pe care să-l admiri întreaga zi, formula în sine indicând din start acest aspect. Deci la contact cu țesături  mâncare, băutură etc. se va duce foarte repede. Personal îmi știam așteptările așa că nu mă deranjează acest lucru. Mai ales că, odată cu purtatul măștii, am început să port astfel de formule pentru a prelungi durabilitatea celor favorite și rezistente, având în vedere ieșirile de scurtă durată. 

Rujuri Revolution



Deopotrivă, produsele de machiaj de la Revolution nu-mi sunt străine, fiind printre preferatele mele din sfera accesibil și bun. Doar că din nou, rujuri de la ei n-am încercat niciodată, deci nici rujuri nude și mai ales, rujuri cremoase mate. 

Revolution PRO Lipstick Collection mi s-a părut a avea un preț excelent, ținând cont că, un set de 5 rujuri costă sub 50 lei, aproximativ prețul rujului de la Essence în mod individual. Am ales în mod evident setul Nude Matte care cuprinde o serie de nuanțe absolut superbe și versatile. 



Vorbim din nou de rujuri ușor de aplicat și extrem de confortabile față de rujurile lichide ce au tendința de a usca buzele. Nuanțele sunt foarte pigmentate și nu trebuie insistat foarte mult la aplicare. Ținând cont că majoritatea rujurilor cremoase se duc în primele minute de la un contact, pot spune că acestea au o performanță chiar foarte bună. 

După aproximativ 5 ore, deși rujul s-a dus, buzele încă erau nuanțate, culoarea din mijlocul buzelor nu era extraordinar de ștearsă și a trebuit să insist puțin cu un bifazic la demachiere. Nu sunt extraordinar de rezistente și necesită reaplicare pentru o nuanță cât mai uniformă și intensă, dar se comportă destul de bine pentru categoria din care fac parte. 



Nu mai spun de preț sau de versatilitate. Așa că merită negreșit o șansă. Iar dacă nu sunteți fane ale culorilor neutre, se găsesc și alte 4 seturi de nuanțe.

Rujuri Maybelline

Am pe listă de ceva vreme și să testez rujurile lichide de la Maybelline. Dar înainte de Crăciun mi-a atras atenția un ruj multifuncțional aș spune, din gama Zodiac. E practic un creion cremos pe care eu îl folosesc pe post de ruj și care-mi place enorm de mult, făcând parte din categoria produselor de machiaj care rezistă întreaga zi. 



Gradul de transfer este extrem de mic, iar forma rujului oferă o aplicare cât maqi precisă. Totodată, deși e un ruj-creion mat, nu strânge buzele, nu le usucă și nu e deloc incomfortabil. 

Rujuri NYX

Am dorit să vă prezint inclusiv noul produs de la NYX intrat în colecția mea pentru că se potrivește perfect în ceea ce privește rujuri favorite, chiar dacă depășește ușor bugetul. Din nou vorbim de un ruj care se afla de o bună perioadă de timp la mine în wishlist. Așa cum îi spune numele (NYX Shine Loud High Shine Lip Color), e un ruj care oferă buze mai pline și mai strălucitoare, cu acel efect de proceduri cosmetice, aș spune eu. 



Nuanța mea este un roz temperat sau Cash Flow care merge în foarte multe combinații. Ce îmi place cel mai mult este gloss-ul care oferă finish-ul strălucitor și dă volum buzelor, dar care nu e gras, lipicios etc. Desigur, cu prima ocazie acesta se trasferă și rămâne nuanța rujului lichid (și nici acesta nu strânge buzele sau să fie incomod în vreun fel). 

Totuși, am învățat de la un make-up artist că, pentru a rezista un timp îndelungat, trebuie avut grijă la modul de aplicare (să nu se miște buzele deloc după aplicarea rujului lichid și până la aplicarea gloss-ului). Totodată, vă atenționez că, dacă aplicați în prealabil un balsam intens hrănitor (chiar și cu mult timp înainte), va fi afectată și durabilitatea lui. Dar cu grijă, se poate transforma în rujul perfect. 



Voi ați încercat vreunul din rujurile menționate? Ce ați mai adăuga pe listă?

You May Also Like

1 comments