Mărțișoare atipice și deosebite pentru el, de la Trendhim

Salutare, dragilor!
Chiar dacă 1 Martie a trecut, oamenii continuă să-și ofere mărțișoare. Unii au ales în acest an să ofere tot mărțișoare clasice, dar cei mai mulți, tinerii în special, am observat că aleg în continuare să-și exprime dragostea, aprecierea și mulțumirea, cu ajutorul unor atenții atipice. Cumva, nu ne mai miră nimic în zilele noastre. 



În copilărie, noi, femeile, primeam flori de la colegii de la școală de 8 Martie, dar astăzi ele se dăruiesc în prima zi a anului când, de fapt, este considerată Ziua Bărbatului. Se mai spune că ziua tradițională a mărțișorului pentru el ar fi chiar și pe 9 când, conform tradiției, trebuie să bea 40 pahare. Cert este că, un cadou este binevenit și apreciat oricând, mai ales atunci când este unul util. Iar astăzi vă voi prezenta cadoul meu atipic pentru el, de mărțisor, la care parteneri mi-au fost cei de la Trendhim. 

Accesorii practice și de calitate, de la Trendhim, în dar de Mărțisor



Dacă la aniversările trecute am ales ceasuri, brățări, etc. de data asta am avut pe listă o geantă. Aveam salvat în wishlist geanta Delton Bags care e o geantă bărbați din pânză, o abordare casual-office de care el să se bucure atunci când călătorește sau își desfășoară diferite activități la exterior și are nevoie de o geantă cu un spațiu generos de depozitare. Sunt foarte atentă la dorințele lui și știu că preferă astfel de genți în detrimentul celor clasice, cu structură, ori a celor din piele. Desigur, la Trendhim se găsesc și astfel de opțiuni, ce acoperă gusturile tuturor. Chiar și la bărbați este perefct normal ca gusturile să fie diferite, așa că opțiuni sunt pentru toți.  



Avantajele genților textile bărbați. Review geanta Delton


Poate vă întrebați ce e deosebit la această geantă și la toate celelalte genți din pânză de acest fel pentru că, la prima vedere, nu pare nimic deosebit la ea. Întocmai minimalismul ei oferă o multitudine de avantaje ce o fac demnă de luat în considerare.



Designul, aparent banal, oferă versatilitate. Personal, nu am întâlnit un bărbat care să aibă o colecție impresionantă de genți astfel încât să poată alege o nouă opțiune pentru fiecare ținută. Sigur, doar pentru că eu nu am întâlnit personal, nu înseamnă că nu există, dovada că bărbații pun și ei preț pe o geantă.  Pânza închisă la culoare cu un aspect de denim o face să fie potrivită pentru diferite modalități de stilizare și ocazii practice - shopping sau birou.

Totodată, o astfel de geantă este mult mai ușor de întreținut. În timp ce o geantă de piele trebuie purtată cu atenție pentru că murdăria depusă ar putea fi dificil de îndepărtat și doar cu soluții speciale, noi obișnuiam să spălăm periodic gențile textile chiar și la mașina de spălat, scutindu-ne de o probleme. Desigur, modelul Delton este prevăzut și cu o serie de curele de efect din piele naturală, ce accesorizează diferit geanta față de una clasică și simplă, din material. Cred însă că, folosind un săculeț special, ar putea fi igienizată și ea în acest mod, fără niciun fel de probleme.




Mai apoi, putem vorbi de spațiul generos pe care-l pune la dispoziție.  Geanta Delton este destul de mare și încăpătoare, alcătuită din multe compartimente ce facilitează organizarea. Chiar dacă nu beneficiază de o extensie, încape lejer în ea un laptop de 15.6", alături de tot felul de documente și accesorii. Deci e ideală pentru cei cei care călătoresc, pentru studenți, pentru oameni de business, bărbați care uită să mai scoată sau să mai adauge lucruri în genți. Țin minte că, în perioada în care am fost în Italia, aproximativ 90% din băieți și bărbați aveau astfel de genți la facultate. Acolo, instituția era la periferia orașului și costurile fiind de ansamblu mari, studenții alegeau genți masive sau chiar trollere pentru a-și transporta necesarul pe o zi. 






Vine inclusiv cu o curea textilă și ajustabilă, care asigură întreg confortul necesar. În plus, oferă și numeroase modalități spre a fi purtată (poate fi pusă pe-o parte sau pe un umăr, după preferințe). De altfel, calitatea se resimte. Este croită cu multă atenție, materialele nu par nicicum ieftine, având o structură solidă și stabilă.

Ca prin urmare, deși e un mărțișor atipic, în mod cert este una dintre cele mai practice și utile investiții pe termen lung. Comanda a ajuns aproximativ în 3 zile de la depozitul Trendhim din Olanda, prin curier rapid, fără extra taxe. 
Iar la ei se regăsesc multe alte idei de cadouri la care puteți apela și voi pentru tați, părinți, iubiți, parteneri, șefi, frați etc. 



Voi ce părere aveți despre un astfel de cadou? Ce mărțișoare ați ales anul acesta pentru adepții sexului masculin?

Comentarii

Postări populare