SuperBlog 2022 a început? Tu ești pregătit?

Acum câteva zile o prietenă îmi amintise că s-a dat startul compeției bianuale de creativite SuperBlog, lucru cu care sunt foarte familiarizată. Știam de cu puțin timp înainte de a se deschide ediția de primăvară, că urmează a se dezlănțui o serie de probe incendiare menite să suprasolicite orice fir de creativitate. 



SuperBlog - Un start perfect să înveți să lucrezi de acasă și să fii plătit

Cu seamă, m-am gândit și am întors situația pe toate părțile - să mă înscriu din nou, să n-o fac? În trecut, nu ratam nicio ediție. Dar de când munca s-a intensificat și sănătatea mi-a tras un picior în spate, timpul mă cam presează.  Rămân însă la părerea că e o competiție din care pot învăța multe persoanele care își doresc să învețe cum stă treaba cu colaborările cu branduri, ce caută ele sau care sunt bazele unei meserii pe care s-o practici de acasă și să fii plătit pentru asta. Ăsta a fost și debutul meu ca creator de conținut și freelancer, care îmi permite azi să mă întrețin din scris, din propria mea casă și după propriul program. Da, există și alte meserii reale pe care le poți avea aproximativ cu maxim de confort. Nu e perfect, dar poate fi un început pentru toți cei care vor să facă ceva ca să se dezvolte și să pornească de undeva. Te tentează?

Așa că, deși nu voi putea participa la toate probele, în mod cert voi găsi câteva care-mi plac și le voi aborda cu drag. Și pentru că am mai povestit despre inscrierea la SuperBlog de nenumărate ori, hai să-ți fac un mic rezumat despre ce implică.

Informații cheie despre înscrierea la SuperBlog

  • Înscrierea este gratuită și poate fi realizată oricând pe parcurul competiției, în condițiile în care depășești vârsta admisă și deții un blog oarecare (chiar și pe subdomeniu), care îndeplinește cerințele din regulamentul de înscriere (aruncă un ochi pe super-blog.eu);
  • Poți participa la competiție la orice probă, câte probe dorești (una sau toate);
  • Câștigurile sunt în bani și produse;
  • Sponsorii sunt oameni de încredere, serioși;
  • Fiecare probă este prevăzută și cu un brief sau pe înțelesul tău, o listă cu cerințe (o serie de cuvinte cheie pe care trebuie să le introduci, link-uri, la ce să facă referire povestea, câte cuvinte să aibă articolul etc.);
  • Premiile sunt livrate la finalizarea competiției;
  • Există posibilitatea de a se efectua la final de competiție gala de premiere SuperBlog (așa cum era și odinioară, pe cand nu era pandemie și eram consecventă).
Așadar, lucrurile sunt cât se poate de simple. Nu trebuie decât să ai voință să-ți depășești limitele, dexteritate și creativitate. 

Tu te înscrii?

Acest articol anunță înscrierea la Spring SuperBlog 2022.

Comentarii

Postări populare