Dezvoltarea prin desen și pictură. Plus concurs de la Jucărești.ro pentru pasionați și talentați

Sursa foto: Unsplash

V-ați întrebat vreodată de ce oamenii investesc în hobby-uri și activități recreative pentru ei însăși sau pentru copiii lor? 

Pictura nu este doar una dintre aceste multiple activități relaxante, ci și o formă de artă, o modalitate prin care fizicul nostru lucrează împreună cu subcoștientul pentru a ne îmbunătăți abilitățile și mecanismele naturale.

 Fiind una dintre cele mai iubite pasiuni pentru copii, oamenii de știință, psihologii de renume și pediatri, au analizat influența picturii asupra lor. Astfel au descoperit că, pictura, îi poate ajuta să-și exprime gândurile, personalitatea, le îmbunătățesc abilitățile senzoriale, fiind o soluție care-i poate ajuta atât pe experți, cât și pe copii, să contribuie la o dezvoltare armonioasă. Fiecărei culori i se pot atribui emoții, la fel cum fiecare pictură care reiese din mâinile lor denotă o stare, o dorință, un punct de atracție sau chiar un model de viață pe care copiii își doresc să-l urmeze (fiind motivul pentru care aleg să-l reproducă cu fiecare ocazie).

Ca prin urmare, chiar și o astfel de activitate ce poate părea la prima vedere banală, consumatoare de timp sau resurse, este o modalitate excelentă de a îndepărta stresul, de a învăța cum să vă canalizați energiile pozitive acolo unde este nevoie, de a vă încărca "bateriile" cu entuziasm și dorință de evoluție spre atingerea unor țeluri sau un mod prin care se poate dezvolta atenția, percepția, limbajul etc. alături de desen.

 Sursa foto: Unsplash

De aceea, cei de la Jucărești.ro au dezvoltat un domeniu în care puteți găsi cu ușurință absolut tot ceea ce vă este necesar vouă sau copiilor voștri, tuturor artiștilor în devenire sau pentru adevărații pasionați, pentru a da naștere unor experiențe uimitoare. 

În plus, pasiunea poate fi premiată, prin intermediul concursului ce va avea loc în perioada 11 Aprilie - 1 Iunie. Lecturați acest material până la final pentru a afla despre ce este vorba. 

 

Desen și pictură Jucărești - locul unde arta își găsește toate cele de cuviință

Prin articolele de desen și pictură Jucărești, oricărui părinte sau adult pasionat, îi va fi ușor să găsească o sugestie practică de cadou sau o modalitate plăcută și utilă de a-și petrece timpul liber. Portofoliul lor cuprinde sugestii moderne și inovatoare cu care-i veți putea surprinde chiar și pe cei mici, care nu se mulțumesc întotdeauna cu puțin. De exemplu, aveți posibilitatea de a descoperi magia artei prin răzuire unde, mici planșete vor dezvălui odată răzuite diferite imagini și obiecte inspirate din viața reală. 

Mai apoi, nu lipsesc nici sistemele de pictură cu apă care, nu doar că nu mai fac mizerie și nu mai prezintă niciun risc, dar pot totodată să ofere o experiență fascinantă pentru cei mici, ori planșe inedite cu paletă inclusă de culoare ce funcționează după același principiu.

 

Set de 8 cartonase cu unicorni si cai & 1 creion din lemn pentru razuit


Dacă aveți o personalitate mai îndrăzneață însă vă considerați lipsit de talent sau copilul dumneavoastră are o serie de nevoi speciale, fie îi e de folos o încurajare, arta pe catifea, pictura pe numere Jucărești sau cele cu diamante, vor fi o alegere extraordinară. Prin intermediul lor veți descoperi cât e de simplu și frumos să vă relaxați, dar să deveniți și adevărați artiști în același timp. Rezultatul deosebit poate fi imortalizat pe un perete, care va atrage negreșit o serie de complimente și implicit, va crește stima de sine a autorului.

 

Cutie de colorat din catifea, cu 12 carioci - Sarutul ( Gustav Klimt), 24 x 17 x 13 cm


Cu jucărești.ro, poți duce pasiunea la un alt nivel

Haideți să vorbim totuși și despre cei care au plăcerea de a face lucrurile de la zero, cei care creează adevarate capodopere prin care își îmbunătățesc abilitățile la superlativ. 

Pentru ei sau voi înșivă, aveți la dispoziție varii instrumente și accesorii pentru pictură sau desen.  Câteva exemple pe care să le aveți în vedere pot fi: creioane colorate, carioci lavabile, pânze de pictură, covoare de protecție pentru podea, kit-uri de creație, acuarele, ștampile și tușiere etc.

1. Covor pentru protecție suprafețe - 132 cm x 132 cm

2. Fețe de pernă din material canvas pentru pictură

3. Pensulă pentru pictat, care nu stropește


Veți găsi aici de toate, pentru activități intrașcolare sau cele desfășurate acasă, ce pot fi practicate cu succes atât de copii, cât și de adulți, fie alături de întreaga familie pentru a creea amintiri frumoase împreună. Dincolo de portofoliul extrem de vast și prețurile accesibile, beneficiați de transport gratuit la adresă pentru comenzile ce depășesc suma de 150 lei și aveți posibilitate de retur de 30 zile. 


Concurs: Jucărești este locul care vă premiază spiritul artistic și talentele înnăscute!

În viață vom întâlni 2 tipuri de persoane - cele care se nasc talentate și cele care își descoperă sau dobândesc astfel de aptitudini pe parcurs. Indiferent de categoria din care faceți parte, cu ocazia sosirii primăverii care ne inspiră tot mai mult să fim creativi, cei de la Jucărești.ro au dat startul și unei competiții care vă poate sprijini pasiunea față de desen și pictură,  indiferent de vârstă.  

Așadar, dacă sunteți client Jucărești sau v-au stârnit curiozitatea anumite instrumente și accesorii pentru pictură și/sau desen, indiferent de tipul acestora, nu rămâne decât să impresionați și să câștigați unul dintre cele 3 premii în vouchere de cumpărături.


Mecanismul concursului:

lAderați în grupul de Facebook Jucărești, acolo unde se va desfășura concursul;

lRealizați o pictură sau un desen bazându-vă pe produsele Jucărești, fotografiați rezultatul și încărcați-l la postarea de concurs. Puteți face acest lucru inclusiv pe perioada desfășurării perioadei de vot. Atenție! Nu vor fi acceptate creații care nu au legătură cu pagina Jucărești sau care promovează articolele altor mărci.

lCei de la Jucărești.ro vor prelua creațiile și le vor posta pe pagina lor de Facebook.

lApoi, încurajați publicul să vă susțină prin cât mai multe reacții acordate în perioada 11 Aprilie - 1 Iunie, care vor fi transformate în voturi (o reacție =1 vot).


Top 3 cele mai interactive lucrări vor câștiga unul dintre cele 3 premii după cum urmează:

Locul 1 - voucher de cumpărături pe jucărești.ro în valoare de 100 lei

Locul 2 - voucher de cumpărături pe jucărești.ro în valoare de 75 lei

Locul 3 - voucher de cumpărături pe jucărești.ro în valoare de 50 lei

Vă puteți înscrie oricând, indiferent de vârstă, sex, etnie etc.

Ca prin urmare, dacă și voi ați descoperit plăcerea de a face achiziții înțelepte pentru hobby-uri, școală sau timp liber cu Jucărești, nu rămâne decât să vă bucurați de cele alese, cât și să participați la concurs. Mult succes!

 

Comentarii

Postări populare