7 perechi de pantofi pentru femei MUST HAVE în această vară, de la CCC România

 Moda evidențiază ceea ce suntem cu adevărat în orice moemnt al zilei. Ne ajută să ne exprimăm personalitatea în orice situație, dar vine și cu multă voie bună atunci când alegem corespunzător perechile de încălțăminte potrivite calapodului nostru și stilului de viață. 

Fiind de ani de zile fan CCC România, locul de unde achiziționez frecvent încălțăminte comodă, durabilă și la prețuri extraordinar de bune, pentru mine și pentru el, accesibile oricui. Astăzi vreau să-ți prezint avantajele momentului unei achiziții din magazinele CCC și 7 sugestii care te vor încânta în orice situație. 

Promoțiile verii de la CCC România și cele mai comode sandale

Înainte de a-ți propune câteva dintre modelele mele favorite de încălțăminte pentru vara 2022, vreau să știi că la ei vei găsi în perioada curentă una dintre cele mai bune promoții la încălțăminte. Mai precis, atât în magazinele fizice, cât și în cel online, vei găsi oferta cu -40% reducere pentru prima pereche de încălțăminte, la care se adaugă un discount extra de 50% dacă alegi 2 perechi. 

7 sugestii de încălțăminte damă perfecte pentru vara 2022

  • Sandale ortopedice Clara Barson

Dacă ești în căutarea unei perechi de sandale comode, dar elegante în același timp, modelul ortopedic de la Clara Barson este fix ceea ce ai nevoie. Se va îmbina perfect alături de rochițele feminine din garderoba ta, dar și împreună cu o pereche de pantaloni scurți sau lungi, și un top. 
Platforma are doar 5.5 cm și un total de 13.5 cm astfel încât să-ți poți evidenția ținutele și picioarele alungite cu stil. 

  • Sandale din piele naturală Lasoki

Deopotrivă, dacă nu îți dorești o pereche de încălțăminte din pânză și vrei să-ți asiguri durabilitatea pieselor alese, niște sandale din piele naturală cum sunt acestea de la Lasoki, vor răspunde la toate necesitățile tale.
Aceste sandale tip espadrile au devenit extrem de populare în utimii ani, fiind o alegere de succes atât în rândul domnișoarelor, cât și al doamnelor care răvnesc după confort atunci când merg în vacanțe, la shopping sau la plimbare. Nuanța de albastru și pielea moale vor fi alegerea perfectă pentru o varietate de ținute și un plus extra de siguranță în timpul mersului.

  • Sandale Lasoki texturate și cu toc gros
La evenimente sau ținute cu prestanță, la fel de simplu te-ai putea orienta și către niște pantofi cu toc, cum sunt aceste sandale Lasoki. Ele sunt alcătuite dintr-un mix de piele sintetică și naturală, având un model în tendințe, texturat, un toc comod de 6 cm și o beretă decorativă menită să-ți sprijine glezna, dar și să o evidențieze prin detaliul adăugat.


  • Sandale Bassano cu talpă plată
Potrivite în orice situație, de zi cu zi, sandalele Bassano cu talpă plată care sunt disponibile într-o nuanță perfectă de nude, vor fi alegerea nr.1 dacă ai un picior pretențios care necesită o bună susținere de la perechea de încălțăminte și dacă nu poți tolera în mod obișnuit pantofii cu toc. Modelul simplu și cu prindere la nivelul gleznei este fix ceea ce-și dorește piciorul meu care se înscrie în situația menționată, fiind de asemenea comod din toate punctele de vedere.


  • Sandale Go Soft
Am amintiri foarte bune în ceea ce privește gama Go Soft, menită special să asigure confortul la orice vârstă, indiferent de destinație. De aceea, chiar dacă această pereche de sandale Go Soft nu par a fi din sfera elegantă și tinerească, ci cu precădere adresat din punct de vedere estetic către doamnele în vârstă, te asigur că, alegându-i, vei investi în cea mai comodă pereche de sandale pe care ai avut-o vreodată. Talpa este ortopedică, moale, iar greutatea este minimă astfel că nici nu-i vei resimți în picioare. În plus, din simplitatea lor pot rezulta o mulțime de ținute cu care să faci furori oriunde și oricând.


  • Sandale elastice Clara Barson
Un alt tipar după care aleg atunci când vreau să mă asigur că voi beneficia de încâlțăminte practică sunt sandalele cu barete elastice, cum e modelul de sandale Clara Barson pe bej. Nuanța este versatilă în mod cert, iar elasticele le permit să se ajusteze excelent pe picior, fără a avea teama apariției unor răni, bătături sau beșici, așa cum mi se mai întâmplă uneori la tiparele obișnuite. În plus, conformația piciorului meu este una atipică și de mici dimensiuni, iar o pereche de sandale de acest fel îmi face sarcina mai ușoară.


  • Sandale împletite Jenny Fairy
Și nu în cele din urmă, pentru fetele care adoră vara, marea, ieșirile la plajă, piscină, picnic și multe altele, iată perechea de sandale care a făcut furori în ultimii ani - sandalele împletite de la Jenny Fairy.
Acest model este potrivit chiar și doamnelor care au o talpă dreaptă cu degetele la același nivel și pentru care este dificil de adaptat la încălțămintea uzuală, cu vârf rotund. În plus, designul lor oferă un aer îndrăzneț boho-chic, potrivindu-se excelent la o ținută casual și feminină de vară.



Pe ccc.eu și în magazine vei mai găsi zeci de alte modele disponibile într-o varietate largă de mărimi, astfel încât vei găsi în mod cert cel puțin o pereche de încălțăminte pentru vară și nu numai, cu care să-ți desfășori toate activitățile zilnice. În plus, nu uita și de promoțiile perioade, inclusiv de secțiunille pentru el și copii de unde-ți poți echipa întreaga familie.

Comentarii

Postări populare