Evenimentul verii: Bloggerițe La Castel

Dacă mă urmăriți pe pagina de Instagram, știți că duminica trecută am participat la o frumoasă întâlnire cu câteva fete din online, întâlnire organizată în Iași, La Castel. Dacă nu știați, ați aflat chiar acum.
Chiar și noi, creatorii de conținut, urmărim adesea diferite personalități din mediul online și legăm prietenii. Dar nimic nu se compară cu acel moment în care ajungi să te vezi față în față cu cei pe care îi vezi zilnic în online și ai ocazia de a povesti vrute și nevrute. 



De organizatea evenimentului s-au ocupat Catalina (portiadecitit.ro) si Adriana (totdespre.ro), doua fete foarte faine pe care m-am bucurat să le cunosc și să interacționez cu ele. Și-au dorit ca acest eveniment să rămână drept o amintire frumoasă, iar sponsorii care ne-au fost alături cu gândul, dar și cu mici cadouri, au reușit în mod cert să ne aducă un zâmbet pe buze. 

Cu ocazia asta m-am revăzut și cu Gabi (paginidezisinoapte.ro), pe care o știam de mult timp (alt eveniment) și cu care am păstrat legătura. De fapt, ei i-am fost și parteneră de drum, căci Gabi a fost drăguță să vină la mine și să mă ia alături de gașca ei (din care a facut parte și Violeta (lucruri-interesante.ro).

Am ajuns acolo în jurul orei 12, iar locația aleasă de fete a fost una superbă - La Castel. Aveam în plan să fac multe poze, dar din păcate, la un moment dat, stomacul meu și problemele în curs și-au spus cuvântul. Nu apucasem să mănânc ceva înainte de plecare, acesta fiind principalul motiv. De când am probleme cu stomacul, știu că este foarte important să servesc mesele într-un anumit interval de timp, motiv pentru care am și ales pentru masă ceva ușor. Mi-am comandat un păstrăv delicios făcut în jar și niște cartofi natur, dar stomacului i-a trebuit puțin timp să proceseze în jurul orei 14:00 prima lui masă. Mi-a plăcut la nebunie!



Pe parcursul evenimentului am avut parte și de deserturi de la cofetăria Palibo, de la care recunosc că am gustat doar varianta cu lămâie. Platourile erau pline și cu alte prăjituri (inclusiv cu slăbiciunea mea, ciocolata), dar am încercat să mă abțin din cauza problemelor mele cu coșurile și dat fiind că îmi simțeam stomacul deranjat. Vă pot spune că acea bucățică de prăjitură a fost un adevărat deliciu pe papilele gustative, fiind cremoasă, fără acel gust de margarină și zaharuri netopite pe care multe dintre prăjiturile de astăzi îl au. Recunosc că mi-aș fi dorit să le fi degustat mai mult, dulciurile fiind marea mea slăbiciune. 


Apoi, cât mi-a permis condiția mea de sănătate, dar și timpul (asta pentru că în jurul orei 16:00 noi ne-am întors către casă, dat fiind drumul lung și obositor pe care trebuia să-l facă Gabriela până acasă, care stă la mare depărtare), am reușit să surprind fotografii ale cadourilor puse la dispoziție de sponsori (și despre care vă voi vorbi aici, dar și pe Instagram și Facebook, în perioada ce urmează), am discutat cu fetele și ne-am simțit ca între prietene. 

Sponsorii care ne-au fost alături au fost dintr-o varietate de domenii: de la edituri și librarii cu carți interesante (Editura Niculescu, Librex, Editura Casa, Editura All, Libris, Bookzone, Editura Trei  Pandora M., Editura Corint și Libraria Donaris), sponsori care ne-au făcut contact cu o mulțime de produse cosmetice interesante (Allurene, Nala, Flormar, Organic Shop, Triodeluxe, Oriflame, PR Avenue, Farmasi, Recipiente Cosmetice), gustări delicioase (Esențe și arome, Modelez România, Poeni și Grand Papa, Grande Gloria, Tohani România, Mixit, Sanovita), până la articole de igienă și suplimente (Biosunline și Dacia Plant), respectiv produse pentru casă și curățenie (Asevi, Grande Gloria). Pe partea de accesorii, Ioana Fodor ne-a pregătit frumoasele ei fundițe, alături de o gustare dulce. Iar Faunus plant și Sallon Illusion au oferit și ei atenții pentru câteva dintre fete.






Cert e că ne-am întors acasă cu tolbele pline și pregătite cu forțe proaspete să împărtășim cu voi multe noutăți. 

Voi ați participat vreodată la un astfel de eveniment?

Comentarii

Postări populare