Sultan Attar - un nou parfum oriental plus alte esențe senzoriale de la Recipiente Cosmetice

 Fac parte din categoria persoanelor care adoră parfumurile puternice și persistente, pe care să le simți de la o poștă. Iar acesta e și lucrul dupa care mă orientez atunci când aleg diferite esențe parfumate, atât pentru uz personal, cât și pentru casă. Cert e că până acum nu am avut posibilitatea de a încerca mirosuri orientale despre care am auzit doar lucruri bune, de la mirosurile unice, până la persistență. 


Știam însă de cei de la Recipiente Cosmetice că oferă diferite sticluțe și accesorii pentru depozitarea parfumurilor, transferul acestora, fie că vorbim de cele destinate uzului propriu, cât și pentru călătorii sau casă. Ca parte din sponsori ai evenimentului #bloggeritelacastel nu am avut doar posibilitatea de a lua contact cu aceste recipiente, ci și să testez câteva dintre esențele lor care mă poartă zilnic pe culmile unor povești senzoriale de excepție.  

Astfel, m-am pus imediat să testez cele primite dintre care, esența cadoului primit este primul meu ulei de parfum oriental Sultan Attar, pe care am avut șansa de a-l încerca înainte de lansarea oficială care urmează în curând. Este desigur, o combinație orientală floral-fructată, cu accente lemnoase. 


Debutul uleiului este unul cald, la care se evidențiază buchetul dulce de trandafiri completat cu fructe de pădure. Mai apoi, se resimte spiritul impunător la care participă discret notele lemnoase, fiind genul acela de esență care deși are o proiecție îndelungată pe piele, nu face parte din categoria acelor mirosuri înnecăcioase, greu de suportat, cum aș prefera eu mai cu seamă. Însă, e o combinație orientală dulce, distinctă, un concept unisex, pe care l-aș vedea mai cu seamă la o femeie elegantă și aranjată, fie la un bărbat care are stil și prestanță. Formula uleiului este una de tip "uscat", adică nu rămâne o peliculă uleioasă la suprafața pielii care să păteze țesăturile de exemplu.

Un alt produs încercat care face furori de fiecare dată când întră cineva la mine în casă e și deodorantul de cameră. Acesta vine sub torma unei sticle minimaliste prevăzute cu bețișoare și dop de lemn, ce permite dispersia mirosului în încăpere. Resimt mai cu seamă notele masculine, cu o dulceață fină, un miros ușor de suportat de către oricine și diferit de tote aromele care există pe piață. 



Deodorantul de mașină Red Opium a ajuns la prietenul meu, fiind un flacon simpatic cu o esență dulce-orientală care mi se pare numai potrivit pentru mașina unui fumător. Desigur, nu înseamnă că ceilalți ar trebui să se abțină de la transformarea mirosului din mașină într-o experiență placută. Nici acesta nu este greu, fiind ideal chiar și pentru cei care au rău de mașină ca pasageri, căci nu e genul acela de parfum foarte dur. Îmi place din nou, că trece de acea categorie universală a deodorantelor auto care au miros de detergent sau arome banale pe care abia daca le simți în mașină. 


Esențial în rutina cosmetică a multora dintre noi este uleiul de cocos unde, cei de la Recipiente Cosmetice ne-au oferit un borcănel cu ulei de cocos 100% pur vegetal. Acest lucru se observă și din textura pe care acesta o capătă atunci când acesta e expus la diferite temperaturi. Poate fi folosit în diferite moduri, de la hidratarea pielii corpului, până la protejarea părului. Cândva îl foseam și eu în diferite combinații de cosmetice preparate în casă, de exemplu, la măștile destinate podoabei capilare. În cele din urmă am renunțat căci am găsit alte alternative, dar astfel de combinații pot fi utile pentru persoanele fără posibilități materiale.

La final, pot spune că am fost extrem de încântată despre experiența orientală oferită. Iar dacă vă plac parfumurile diferite, cele orientale, esențele, nu uitați să fiți cu ochii pe site-ul celor de la Recipiente Cosmetice pentru a afla când are loc marea lansare a uleiului Sultan Attar. Între timp vă puteți face stocuri de recipiente sau alte esențe parfumate pentru casă, mai ales dacă vă aflați în perioada în care urmează să plecați în concedii și doriți să vă gestionați atent cantitățile și produsele din bagajul de călătorie. Puteți urmări și pagina lor de Instagram Recipiente Cosmetice pentru a fi la curent cu noutățile lor.


Comentarii

Postări populare