4 cărți de la Editura Niculescu pe care le vei citi cu plăcere

 


Salutare din nou, dragul/draga mea! 

Mă apropii cu pași repezi de finalizarea posturilor și a articolelor privind darurile primite în cadrul evenimentului Bloggerițe La Castel.  Pe pagina de Instagram vei găsi toate postările, dat fiind că aici scriu recenzii doar pentru o parte dintre produsele primite.

Iar astăzi îți voi povesti despre un alt sponsor care ne-a fost alături, cu și fără poate, preferatul meu în materie de lectură. Sincer, nu sunt omul care are timp de citit, ori cel care are această pasiune. Dar am așteptat cu nerăbdare să primesc acest pachet de cărți pe care l-am ales în mod personal. Editura Niculescu are nenumărate cărți frumoase pentru copii și adulți, sfera pe care m-am axat eu fiind mai cu seamă pe dezvoltare personală și un strop de amuzament, la nevoie. Sunt ferm convinsă că, și tu, dacă iubești animăluțele (pisicile îndeosebi), ori dacă vrei să te cunoști mai bine, să-ți îmbunătățești felul de a fi și de a gândi sau dacă ești pasionată de beauty, vei găsi utilă cel puțin una dintre aceste cărți. 

Cum să devii pisică în 30 zile



După ce cartea "Acționează și gândește precum o pisică" a avut un succes răsunător, s-a lansat și ghidul cu același nume, dar și alte cărți după același tipar. Este desigur, un ghid pe care, la prima vedere, l-ar alege iubitorii de pisici - ca mine. Însă, această carte tratează în paginile sale nu doar situații practice din viața iubitelor noastre patrupede, ci ne îndeamnă și să zâmbim, să facem schimbări în viața noastră, urmărind rețeta de succes a pisicilor care nu au niciun fel de griji, în cea mai mre majoritate a timpului. E presărată și cu o serie de joculețe care antrenează atmosfera în timpul lecturii, devenind pe această cale o carte interactivă. 






Acționează și gândește precum Coco Chanel


După cartea menționată anterior a apărut și aceasta unde sunt tratate nu doar subiecte privind moda, ci și sfaturi practice de aplicat. Și aceasta, ca și celelalte selecții pe care vi le arăt azi, aș spune că fac parte dintr-o serie de dezvoltare personală. Această lectură arătă frumusețea vieții dincolo de machiaje, vacanțe și obiecte scumpe, fiind mai cu seamă un îndrumător pentru a ne echilibra viața și pe plan spiritual, emoțional.

Veți observa aceste lucruri și din paginile pe care am ales să vi le inserez mai jos.




Pielea - Adio, griji!


Pielea nu este doar cel mai mare organ al corpului, ci și cel mai complex. Nu doar o dată am preîntâmpinat fiecare dintre noi probleme în alegerea rutinei, cu diferite produse cosmetice etc. Un principal motiv e cu și fără poate, că nu ne cunoaștem îndeajuns pielea ca să-i oferim exclusiv ceea ce ea are nevoie, atât intern, cât și extern (iar între cele 2 aspecte există o corelație importantă). Pe înțelesul tuturor, cartea abordează complex cunoașterea și nevoile pielii pe înțelesul tuturor, oferindu-ne informații importante despre structura acesteia, despre conținutul produselor cosmetice, ingrediente mai mult sau mai puțin benefice, până la cum ne putem formula propriile produse de îngrijire. Ba chiar ne atrage atenția asupra alimentației benefice. Este o carte pe care oricine ar trebui s-o aibă în colecția sa, indiferent de sex. 





Ai grijă de sănătatea ta mentală


În zilele noastre prea puțin avem grijă de noi înșine. Sunt persoane ce consideră că nu merită să fie frumoase fără niciun scop, ci doar pentru a se simți ele bine, că nu-și permit câteva clipe de relaxare etc. Iar în acest fel, sănătatea mentală este cu atât mai puțin pusă pe primul plan, deși ar trebui să primeze. Dacă veți alege să citiți această carte veți afla multe lucruri utile care vă vor arăta probleme curente din viața și unde facem bine, unde greșim, și cum să facem ca mintea să lucreze în folosul nostru și al corpului pe care-l avem. O să vedeți că multe lucruri sunt perfect normale, că până și lucrurile banale pot avea o semnificație aparte. E o lectură interesantă, captivantă, care poate avea locul chiar și al unui specialist menit să ne ajute să ne găsim pacea interioară.





Nu am insistat asupra discuțiilor și a pasajelor din fiecare carte căci ar fi multe lucruri de spus. Așa că, prefer să vă las pe voi să descoperiți mai multe și să aprofundați aceste lecturi simpatice, practice și de mare ajutor în viața curentă. La Editura Niculescu o să găsiți și alte cărți interesante, așa că mergeți pe site și aruncați și acolo un ochi.

Comentarii

Postări populare