Cele mai frumoase cărți de colorat pentru adulți și cărți care stimulează gândirea, de la Librăria Donaris

by - sâmbătă, septembrie 24, 2022

 Librăria Donaris s-a regăsit de asemenea printre sponsorii participanți la evenimentul Bloggerite La Castel. Dacă vă întrebați de ce tot menționez acest aspect, e pentru transparență și pentru că e drept și pentru implicțiile sponsorilor a se ști cine a depus eforturi și cum astfel încât întâlnirea noastră de bloggerițe să decurgă așa cum a fost. 

Cei de la Donaris au considerat că e perfect normal ca fiecare dintre noi să aibă gusturi diferite, așa cum e pentru orice domeniu. Și, ca prin urmare, ei ne-au dăruit un voucher pe care să-l folosim așa cum dorim. De la ei mi-am achiziționat în baza acestuia cele mai frumoase cărți din colecția mea sau cum le zic eu - niște cărți de colecție pentru adulți. Hai să vi le arăt, dacă nu le-ați surprins deja pe rețelele de socializare sau direct în librărie. 

Cronicile din Narnia - Carte de colorat


Narnia a fost unul dintre filmele pe care abia așteptam să le văd în perioada adolescenței. La mine în oraș nu mai e de mult cinema, iar ai mei n-au avut niciodată mașină. Așa că, spre deosebire de vremurile curente unde găsim filmele pe internet la scurt timp după ce apar, în urmă cu câțiva ani exista doar TV. Iar această carte de colorat mi se pare o carte de colecție, precum și un mijloc de relaxare pentru adulți. Cartea nu e numerotată, deci se poate colora la liber. Iar cei care au o latură artistică mai profundă, pot transforma reprezentările alb-negru în ilustrații inspirate din realitate.

Animale fantastice și unde le poți găsi 


Aceasta este de asemenea o carte de colorat realizată după filmul cu același nume, văzut de altfel de curând. Filmul se alătură seriei Harry Potter care a cucerit întreaga lume, devenind printre cele mai populare expuneri video între copii, tineri și adulți. Formatul este același ca la cartea precedentă, filele calitative, coperți groase sugestive care te introduc în lumea SF. În carte sunt surprinse personajele, diferite obiecte și ipostaze care au fost surprinse pe marile ecrane. La Libraria Donaris am văzut inclusiv carte de colorat cu Harry, dacă vă doriți mai cu seamă ceva în direcția asta.

600 teste rapide care vă stimulează neuronii


Această carte este ceva mai atipică, menită nu să relaxeze cum e cazul celorlalte două, ci mai cu seamă să antreneze mintea. Țin minte că, în momentul în care eu am ales-o, una dintre sugestiile făcute pe site încuraja inclusiv ca această carte să fie dăruită angajaților pentru a se observa dacă, din punct de vedere psihologic, aceștia sunt apți de a face față anumitor job-uri. Eu îmi dorem de ceva vreme o carte de tip almanah, cu joculețe diverse, iar asta s-a dovedit a fi ce trebuie. În ea se găsești și exerciții de limba română, matematică, dar și multe aplicații logice, intuitive etc. Fiecare capitol se finalizează cu un test, iar în introducerea cărții se regăsește și schema de punctaj. Se recomandă a fi completată cu creionul pentru situația în care, la final, rezultatele sunt inferioare limitei, pentru ca acestea să poată fi reluate oricând. La finalul cărții se găsesc și răspunsurile. 



Și, pe lângă acestea, la Donaris se găsești și alte cărți, opțiuni pentru cei care vor să citească cărți de dezvoltare personală, pentru copiii, rechizite școlare, lecturi SF și multe altele.

You May Also Like

0 comments