Haul de septembrie de la VitaMix

 După ce în luna August am descoperit pentru prima dată produsele celor de la VitaMix, ușor, ușor, m-am îndrăgostit de câteva dintre ele. VitaMix comercializează diferite produse cu extracte naturale, de la produse de îngrijire, până la condimente, ceaiuri, ingrediente uzuale în viața de zi cu zi. 

Comanda trecută a fost un real succes, așa că în noul colet am făcut de asemenea o combinație între produse alimentare și non-alimentare, despre care vorbim azi. 


Bunica Agafia - produse de îngrijire inedite pe bază de extracte naturale

Data trecută am ales câteva dintre produsele Bunica Agafia, peoduse cu tradiție de zeci de ani pe piață, bazate pe extracte naturale, cum aminteam și anterior. 

Mi-am dorit să încerc mai multe produse pentru păr, așa că am găsit multe alegeri interesante la acest capitol, două mai exact. 


Întâi am ales o mască pentru fortifierea și protejarea rădăcinilor, menite să contribuie la frumusețea părului. Nu am probleme în ceea ce privește scalpul și rădăcinile, dar dat fiind că mă decolorez periodic, un plus e întotdeauna binevenit pentru ceea ce va urma, mai ales că am început un proiect promițător care presupune multe schimbări la nivelul acestuia. 

Masca conține vitamina A și B6, extracte ușor mentolate, care asigură o bună curățare a acestei zone și conferă un ușor volum rădăcinii.  În combinație cu serul pe care l-am luat data trecută, chiar mă bucur de mai mult volum la rădăcină fără a fi necesar să folosesc alte produse de acest fel care, de regulă, usucă și încarcă părul. 


Apoi am ales și o mască pentru păr vopsit. La nivel de hidratare aș spune că părul meu are nevoie de mult mai mult, dar oricum în rutina mea se află variate produse de îngrijire, iar prin păr vopsit se înțeleg multe lucruri. Textura fină a măștii, de tip balsam, ajută ca produsul să pătrundă repede în păr, fără a-l încarca, iar dacă părul vostru este doar vopsit sau decolorat "slab" poate fi o opțiune excelentă. La nivel de colorare, într-adevăr am remarcat că nuanța pe care mi-am făcut-o ultima dată rezistă extraordinar de bine, mai ales că nu i-am oferit întru tocmai grija de care avea nevoie. Iar masca a contribuit excelent în tot acest proces. 


Pentru că Bunica Agafia are și arome inedite pe partea de săpunuri, n-am putut trece cu vederea și un săpun lichid. Varianta aleasă de mine poate fi utilizată atât pentru mâini, cât si pentru corp, și conține extracte din fructe de pădure. Curăță delicat și nu usucă pielea, fiind potrivit pentru cea normală sau care e predispusă la uscăciune. 


Și nu în cele din urmă, pe partea de produse de îngrijire, una dintre cele mai faine și inedite alegeri le-am găsit la capitolul paste de dinți. Dacă data trecută am ales varianta cu măr siberian care îmi place la nebunie, de data ast am mizat pe o pastă de dinți neagră, cu sare de Himalaya. Auzisem că există astfel de paste de dinți, dar n-am încercat niciuna și mi-am zis că ar fi un experiment interesant, cum și e de altfel. Ea curăță foarte bine, are un gust ușor sărat (fin), iar partea mea preferată e că, spre deosebire de alte paste de dinți pe care le-am folosit până în prezent nu irită și nu sensibilizează dinții sau gingiile. Dacă aveți astfel de probleme, nu ezitați să încercați pastele de dinți de la Bunica Agafia și VitaMix. 



Soluții alimentare pentru un organism plin de vitalitate


La momentul în care am făcut selecția de produse am găsit multe opțiuni interesante la secțiunea de suplimente alimentare și vitamine, ba chiar oferte speciale și reduceri. De la brandul Adams care dispune de multe astfel de produse am luat vitaminele mele de bază, un complex organic de magneziu și B6. Viața de freelancer vine și cu avantaje, și dezavantaje. Iar programul încărcat e presărat adesea cu stres, oboseală acută și nervozitate, la care vitaminele B au un efect grozav pentru calmare și energie. În plus, stimulează și buna funcționare a bilei și la protecția ficatului (probleme cu care mă confrunt și eu). Așa că sunt foarte încântată și de relația mea cu acest complex pe care o consider una dintre cele mai inspirate alegeri.



Sunt băutoare de cafea. Dar pentru că am acele probleme cu bila și cu stomacul, consum zilnic o ceafea mică și slabă. Mi s-a părut interesant conceptul de cafea verde măcinată de la Springmarkt, așa că n-am stat pe gânduri. Sinceră să fiu, nu am observat niciodată acel efect de trezire pe care se presupune că l-ar avea cafeaua. 


Aș zice mai mult că, pentru mine, este un viciu și un tabiet care previne apariția durerilor de cap, dat fiind că m-am învățat să consum cafea de tânără. Dar efectul cafelei verzi e rotal diferit, în ideea că după ce consum o ceașcă, chiar mă simt mai bine și mai energică. Se pare că această cafea e tolerată de bilă și de stomac, fără a-mi impune probleme din cauza tăriei sale. Iar faptul că se adaugă apă caldă peste pudra măcinată și se decantează relativ repede, îmi oferă posibilitatea de a servi cât mai repede cana de cafea. Trebuie să recunosc că de multe ori mă trezesc atât de adormită și lipsită de energie încât prefer cafelele solubile și alte variante rapide în locul cafelei clasice care necesită ceva mai mult timp de preparare. 

Gustul este interesant și îmi este greu să-l descriu, nefiind nici cel clasic de cafea, nici cel de ceai verde. Dar îndulcită cu sirop de agave sau zahăr brun (cum o consum eu), e chiar plăcută. 


Ultimul lucru ales din secțiunea de alimentare este un ceai Springmarkt din cozi de cireșe. Am auzit de el de la o prietenă și mi-am zis să-l încerc, iar beneficiile nu au ezitat să apară. Din informațiile găsite, acest ceai contribuie la un somn mai liniștit și odihnitor (o altă problemă de-a mea), dar contribuie inclusiv la reglarea funcției hormonale și la ameliorarea disconfortului de la menstruație. 


Într-adevăr, în primele 2 zile ale acelei perioade mă simt groaznic, cu dureri, stări de greață etc. Dat fiind că, timp de câteva zile anticipat perioadei am consumat în fiecare seara ceaiul de cozi de cireșe, luna aceasta m-am simțit mult mai bine la menstruație. Durerile nu au mai fost atât de insuportabile, m-am putut mișca (ceea ce nu prea făceam în mod obișnuit, ba chiar am călătorit cu brio în Fara orașului). Sunt foarte încântată de efectele obținute și dat fiind toate aceste efecte și faptul că am terminat mai bine de jumătate de pungă, garantat îl voi recumpăra. Partea bună la ceaiurile Springmarkt e că pot fi consumate în 3 moduri, nu doar infuzate.

Voi ați încercat ceva din aceste produse?

Comentarii

Postări populare