Far Away Splendoria- o incursiune în inima Orientului Mijlociu

by - luni, octombrie 03, 2022

"Pe baza unui studiu de consum de testare oarbă cu 211 participanți, realizat în aprilie 2022 în Marea Britanie, 9/10 femei au ales AVON Far Away Splendoria in locul unui parfum de lux in valoare de peste 1200 lei."

BuzzStore România & Avon



Aș zice că e imposibil să auzi asta și să nu te roadă curiozitatea, să nu-ți dorești măcar o dată să vezi despre ce e vorba și cum se diferențiază noul Far Away Splendoria.
Experimentul m-a făcut cu atât mai mult să mi-l doresc și iată-l, în adevărata lui splendoare. Arată foarte sofisticat și parfumul e pe măsură. Se deschide cu acel iz veritabil Avon aș spune, dar ulterior se afișează buchetul de gardenii pe o inimă de prune și portocală  care se finalizează cu tonuri de oud. Mai pe limba voastră, e un parfum dulce, misterios, pe care-l văd purtat pe o persoană cochetă, elegantă. Un oriental modern ce evidențiază splendoarea unei femei puternice, după cum îl denumesc eu. Nu știu cum m-aș fi descurcat la testul blind, dar cert e că am întins mâna zilnic după el și se resimte tare plăcut pe piele. 


Mie personal, nu-mi place să cheltuiesc bani pe parfumuri scumpe. Știu că se găsesc variante multiple la prețuri bune sau cel puțin relativ accesibile (până în 200-250 lei). Acesta deopotrivă, e un parfum care costă sub 100 lei, un preț și mai bun. Apreciez parfumurile diferite, unice, pe care puțini le poartă, întocmai că mi se pare mult mai ușor de ieșit în evidență. 



Avon Splendoria este un parfum dulce, condimentat și ușor lemnos, care mie personal îmi induce o senzație de eleganță, mister, feminitate, de care aminteam și anterior. Nu am parfumuri de nișă sau parfumuri exagerat de scumpe pe care să le aliniez în fața unui blind test, dar cu siguranță nu l-aș putea trece cu vederea. Notele se schimbă frumos între ele și se completează minunat, proiecția lui fiind una la fel de bună, asoxiată cu o persistență de câteva ore bune pe pielea mea pretențioasă. 



Flaconul e și el foarte elegant, o adevărată plăcere să-l admiri pe masa de toaletă, încurajându-te să-l încerci din nou și din nou. Aș spune că se potrivește minunat cu anotimpurile de tranziție, dar cu atât mai mult cu sezonul rece când, aromele par să se evidențieze și mai ușor. 
Este în mod cert un parfum ușor de purtați și de domnișoare, cât și de doamne. Iar într-o lume a parfumurilor când multe seamănă între ele, garantat acesta își va pune amprenta într-un mod diferit. 



Voi l-ați încercat? Ce sentimente vă evocă? Cum vi se pare?

#freeproducts
#buzzAVON
#BUZZFarAwaySplendoria

You May Also Like

0 comments