Lumânări care-ți fac toamna mai cossy

 N-aș putea spune că lumânările sunt punctul meu slab. Dar nu am cum să nu apreciez niște arome minunate atunci când le surprind. Cui nu-i place să fie răsfățat de parfumuri frumoase? 

Ele se văd minunat în poze, dar sunt și un accesoriu emblematic al casei în sezonul rece. De exemplu, dacă vrei să faci o baie relaxantă și intimă sau să-ți încălzești simțurile într-un mod plăcut în zilele în care citești o carte bună sau te așezi sub o păturică pufoasă cu o  cană de ceai/vin fiert în mână, din care sorbi lent, niște lumânări parfumate sunt alegerea potrivită ca să creezi un spațiu cossy. 


Aruncând un ochi prin portofoliul Notino, prin plasarea celei mai recente comenzi am descoperit 3 lumânări și sortimente interesante pe care vreau să ți le prezint. Dacă ești pasionat(ă) de lumânări sau cunoști pe cineva pentru care acesta ar fi cel mai frumos cadou, cu siguranță vei impresiona plăcut alegând o lumânare mare sau construind un gift box handmade cu mai multe sortimente de lumânări mici printre care să se regăsească și acestea.

Yankee Candle - lumânări floral-fructate



Brandul de lumânări Yankee Candle nu mai are nevoie de nicio introducere fiind extrem de popular. Am avut și în trecut câteva lumânări de la ei, iar de această dată am ales o mini lumânare cu iasomie. Mirosul este extrem de plăcut sau cel puțin așa îl consider eu, iasomia devenind în acest an una dintre aromele mele preferate în tot ceea ce înseamnă lucruri parfumate. Aceste lumânări mici sunt disponibile în diferite arome pentru preferința tuturor, iar prețurile sunt accesibile astfel încât oricine să poată găsi ușor cel puțin o lumânare favorită.



Lumânări interesante și condimentate de la Woodwick



Woodwick este un brand de lumânări și accesorii similare de aromaterapie pe care abia l-am descoperit, cu ultima comandă pe Notino. Sortimentul de altfel e foarte vast și se găsesc la ei mărci multiple cât nu poți cuprinde. De la ei am ales și o lumânare Woodwick ceva mai interesantă și diferită de prima, o combinație de înghețată de piper și chilli. Ca miros e într-adevăr o lumânare condimentată, ușor dulce, o combinație chiar plăcută spre surprinderea mea. 

E disponibilă și în alte 2 variante mai mari de gramaj, dar și în cea de 31g cum am ales-o eu, precum multe altele pe care poți doar să le încerci pe această cale ca să nu te trezești că alegi și investești într-o lumânare care nu te încântă pe deplin. Fitilul este din lemn spre deosebire de celalalte două lumânări. 


Kringle Candle - parfumul prăjiturilor gustoase 


Dacă ar fi să aleg una dintre cele 3 lumânări, garantat aș alege-o pe aceasta care îmi place la nebunie. Este vorba de Donut Worry, o lumânare care are efectiv miros de gogoși. În general prefer mai cu seamă parfumurile intense, dar chiar dacă aceasta are un miros dulce, pur și simplu mă atrage extraordinar de mult și îmi dă o bună dispoziție. Dat fiind experiența aceasta foarte faină, am mai aruncat un ochi peste ce au în colecția lor și am descoperit cel puțin 5 arome care mi-au stârnit interesul - lavacake, cheesecake, dovleac, watercolors și mai sunt. Dacă vrei ceva atipic, Kringle e garantat brandul de lumânări peste care să arunci un ochi. Desigur, și ei fac lumânări mai mici și mai mari, iar prețurile sunt chiar foarte bune. 

Cu ocazia asta cred că am dezvoltat o mică obsesie față de lumânări și să nu te mire dacă vor exista alte noi alegeri la o comandă viitoare. Întocmai și de aceea am afirmat că se pot transforma și într-un cadou draguț pentru oricine, mai ales când nu ai un buget mare sau când nu vrei să dăruiești ceva clasic. Toată lumea începe în această perioadă să cumpere produse cosmetice cadou pentru Crăciun. Dar dacă nu cunoști nevoile și preferințele persoanei în cauză, îți poate fi greu să impresionezi. Așa că, recomandarea mea ar fi să alegi câteva lumânări micuțe pe care să le ambalezi frumos într-o cutie cu fundiță. 


Vezi că Notino are și opțiunea de a-ți ambala cochet selecția la un preț modic, în cazul în care nu vrei să-ți bați capul și cu asta. 

Iar dacă știi și alte lumânări interesante care merită încercate, te rog să le împărtășești cu mine într-un comentariu.

Sper că ți-am fost de folos și că alegerile mele te-au inspirat să-ți transformi casa într-un loc mai cossy sau să faci un cadou perfect cuiva drag.

Comentarii

Postări populare