M-am săturat să nu găsesc niciodată cadoul potrivit! Ce-i de făcut?

by - luni, octombrie 17, 2022


Nici n-au trecut trei minute de când i-am pus punga de cadou în față și deja a început s-o inspecteze și să facă diferite afirmații: ba că nu e culoarea bună, că a mai văzut așa ceva la nu știu cine, că e demodat și tot ce mai poate cuprinde "coșul " de urări al unui om mereu nemulțumit, pe care nu știi niciodată cum să-l surprinzi cu adevărat. 

E "mindblowing" când te gândești la toate eforturile depuse ca să alegi cadoul perfect. Și totuși, adevărul e că, un cadou nu mai e considerat un simplu gest, așa cum era văzut odinioară. Cu toții așteaptă acel "WOW" pe care să nu-l mai spună din vorbe, ci din ochii bulbucați. Și dacă nu se mai dezlipește câteva minute bune de el, de parcă l-ai fi pierdut în spațiu, atunci știi că ai descoperit rețeta succesului. Dar cum faci asta?

Dacă odinioară făceai gesturi disperate și apelai la flori ca să nu te lase iubita fără sare în mâncare sau mai rău, că ai uitat să-i cumperi un cadou pentru femei cu ocazia aniversării nunții sau a celei de naștere, astăzi nici asta nu mai e o scuză plauzibilă. Fii sigur că e isteață și știe deja de Mindblower. Dar vezi? Tu abia acum afli. Dar încă e timp să-ți "speli păcatele" și te voi învăța cum să faci asta.


Scoate-l din minți cu idei de cadouri pentru bărbați perfecte, de la Mindblower!

Nu te va ajuta să furi luneta de războinic a bunicului pe care o depozitează în magazie, ca să vânezi tot ce apare nou pe piață. Pe mine nu trebuie să mă minți! Știu că timpul nu e mereu de partea ta și e dificil să ții pasul cu tot ce se lansează. Nici comoara piraților sau lampa magică a lui Aladin nu par să-și facă prea curând apariția, ca să-i pui la dispoziție o mașină nouă, un telefon cool etc.

Până la eșec mai e doar un pas. Cu atât mi mult dacă nu cauți în magazinul care trebuie sau dacă lași la voia întâmplării modul în care alegi cadoul. Abia după câteva întâmplări de genul, atât în alegerea unor cadouri pentru bărbați, cât și a celor de femei, am înțeles că a face pe cineva fericit prin ceea ce îi oferi înseamnă să cunoști bine persoana în cauză și să te documentezi.

Și da, chiar dacă pare ironic că, adoră de exemplu, inorogii, nu o să vezi în ochii săi mulțumire dacă îi faci cadou o capră. Ai prins ideea? Dacă și tu ești de fiecare dată în situația în care ceilalți îți "reneagă" ideile de cadou, direct sau din expresia trăsăturilor, permite-mi să-ți ofer câteva trucuri extra pe lângă cele menționate anterior, despre cum să devii un Moș Crăciun al cadourilor potrivite, indiferent de ocazie, vârstă sau sex.

Sursa: Mindblower.ro

Sfătuiește-te cu Mindblower!

Iartă-mă că te-am ținut în suspans până acum. Dar era ferm evident că ai nevoie înainte de toate să înțelegi de ce destinatarul nu e niciodată mulțumit și cum arată imaginea cadoului pe care și-l dorește. Despre subiectul ăsta îți voi mai spune câteva lucruri și în rândurile următoare. Dar îți va fi de folos să știi în primul rând că, la Mindblower găsești cadouri peste limita imaginației tale, ce sparg tiparele obișnuitului.

Partea bună e că, nu trebuie să strângi bani la ciorap un an de zile ca să-ți poți permite ceva. Sunt o varietate de idei cadouri pentru bărbați pe mindblower.ro, dar și pentru femei, la prețuri accesibile, ce se reflectă din pasiunile și dorințele a peste 100.000 de clienți care au ales deja să dea lovitura cu cadourile lor. Așa că poți lua portofoliul cu zeci de opțiuni la analizat, confortabil, de oriunde, și să-i lași pe ei să-ți pregătească cu profesionalism cel mai bun cadou. Sau te poți inspira din secțiunea inspirațională cu articole de blog, de unde să afli ce i s-ar potrivi mai bine când ești secat de idei.

 

Sursa: Mindblower.ro

Transformă problema într-un cadou - nu o duci la mare in concediu, dar îi poți lua cadou o pătură coadă de sirenă

Sau dacă simți că-ți cere Luna ori alte planete din Univers, îi poți dărui o lampă de veghe Calea Lactee. Șeful te scoate mereu din minți, dar trebuie să mergi petrecerea surpriză cu un cadou și nu vrei să fii mai prejos ca ceilalți? Mindblower are o păpușă VODOO a șefului care îi va face ziua mai amuzantă, fără a bănui de fapt cât de “dulce” e personificarea lui în ochii tăi.

Da, chiar dacă ne ferim de probleme și nu ne place să trebuiască să rezolvăm situații dificile sau să luăm contact cu astfel de oameni, uneori sunt inevitabile. Însă, putem adăuga oricând un strop de piper în alegerea noastră și să le transformăm în idei de cadouri amuzante, romantice sau jucăușe. Și ai și opțiuni mai sofisticate în cazul în care vrei ca darul tău să fie mai serios, ingenios, dar util și atractiv în același timp (cum sunt de exemplu, acele seturi cu decantoare în formă de diamant, glob pământesc etc.).

 

Sursa: Mindblower.ro

Fă-ți oamenii iubiți vulnerabili alegând lucrurile la care aspiră și de care au cu adevărat nevoie

Știu cât de mult vrei să surprinzi din toate punctele de vedere. Chiar dacă uneori ți se pare banal sau dificil să întrebi o persoană ce-și dorește, rămâne totuși una dintre cele mai bune idei. Multora nici nu le trece prin minte că, persoana iubită, chiar ar alege ceea ce își doresc, ori că există variații pe subiect într-un buget avantajos.

Te poți uita inclusiv la ce are nevoie el sau ea. Dacă vezi mereu persoana cu șoșetele rupte, va fi mai grijulie data viitoare dacă îi vei da de exemplu, niște șosete amuzante Bring Me Wine, care sunt o idee grozavă mai ales dacă iubește vinul. Dar găsești la Mindblower și alte modele simpatice pe care să le treci în revistă.

Sursa: Mindblower.ro

Te întreabă mereu unde și-a pus bijuteriile? Îi poți oferi o cutie de depozitare cu care să fie mai organizată. Sau dacă se plânge mereu că nu are bani, căci e mai cu seamă o fire risipitoare, nu zic să dai o spargere la bancă, dar poți alege un pistol cu bani care să animeze o petrecere sau un moment în doi.

Oprește-te din a te limita la ideea că un cadou potrivit trebuie să te coste o avere, ci asigură-te că el atinge vulnerabilitățile destinatarului.

Nu au fost multe idei, dar ți-aș putea vorbi până poimarți despre câte alte lucruri ai putea face ca să ieși în sfârșit în evidență cu un cadou magic. Dar nu-mi doresc să-ți obosesc ochii. Și sunt convinsă că, odată ce ți-ai însușit toate aceste lucruri, vei face ulterior cea mai bună alegere - cu Mindblower.

Articol scris pentru SuperBlog 2022.

You May Also Like

0 comments