Au început reducerile de Black Friday 2022 pe Notino!

Tu ți-ai făcut listele de cumpărături de Black Friday 2022? Sunt ferm convinsă că ai cel puțin un produs pe care-l urmărești cu interes și te-ar ajuta să faci economii și să-l cumperi la un preț mai bun. Dacă mai cu seamă este și unul din secțiunea de produse de îngrijire, parfumuri sau cosmetice, am o veste bună pentru tine - Notino a dat startul reducerilor dedicate.
Începând de astăzi, 7.11, și timp de 3 săptămâni consecutive, vei găsi nenumărate oferte speciale. De exemplu, până pe data de 13.11, anumite branduri selectate au inclusiv o reducere de 40% folosind codul black. Iar în fiecare nouă săptămână promoțiile se vor schimba.



În plus, fanii Notino știu deja că în fiecare zi de luni apare o nouă listă de oferte și cadouri care pot însoți comanda de o anumită valoare sau achiziția anumitor produse, de la anumite branduri. Cert e că, dacă ai aniversări în această perioadă sau vrei să-ți aduni din timp cadourile de sărbători, ai șanse să găsești exact ce îți doreai, la un cost mai avantajos.

Și pentru că am făcut o tradiție în a face achiziții pe Notino în orice context, dar și de a oferi recomandări, iată câteva produse ce consider că sunt ideale să le ai în vedere.

Recomandări pentru coșul de cumpărături Notino, de Black Friday 2022


În ultima vreme am devenit pur și simplu obsedată de produsele de curățare a tenului care se regăsesc sub formă de spumă. Acompaniate de un efect demachiant, spumele de curățare sunt excelente pentru a îndepărta nu doar impuritățile și praful, ci și machiajul. Astfel, dintr-o simplă curățare dublă, tenul rămâne impecabil.



Spuma de la Uriage face aceste lucruri cu succes și oferă și un plu de hidratare, pielea fiind moale la atingere și fără acea senzație de strângere. Am introdus-o recent în rutină și îmi place tare mult, fiind printre produsele de bază la care apelez când nu am la îndemână o apă micelară sau pur și simplu când am un machiaj simplu pe care vreau să-l îndepărtez rapid fără a avea nevoie de alte produse complementare de îngrijire. 

Tot de la Uriage m-a impresionat și Bariederm-CICA. Am avut multe creme de mâini la viața mea și, pe toate le încercam și le uitam căci nu mă impresionau în vreun fel. Dar cea de la Uriage e cu totul altceva și consider că orice persoană care are mâini fragile, predispuse la iritații, contact cu diferite produse care cauzează alergii sau disconfort, trebuie să o aibă. 



Am testat recent poligelul și, din nefericire, se pare că și la acesta am dezvoltat o alergie. Dar dat fiind că am avut această cremă la îndemână pe care am aplicat-o cel puțin de 2-3 ori pe zi, mâncărimea a reușit să se calmeze la interval de maxim 10 minute de la aplicare. În două zile mâinile mele și-au revenit la normal, nu s-au unflat mai tare și nici nu mi-au mai apărut beșicuțele.

Textura este foarte hrănitoare, insă se absoarbe foarte repede în piele fără să lase mâinile extrem de grase sau lipicioase. Încearc-o cu încredere și garantat o să-ți placă dacă ai în special mâini problematice.

Cauți un bifazic bun? L'Oréal Paris care are cu ocazia Black Friday 2022 reduceri de 30% în acest moment, vine cu o soluție excelentă raport calitate-preț. Inițial m-am îndrăgostit de gam Hyaluron Specialist, dar o perioadă nu l-am mai găsit disponibil. Așa că am achiziționat la ultima comandă L'Oréal Paris Skin Perfection care e 1:1. 



Nu face parte din categoria demachiantelor bifazice care să încarce pielea sau care o lasă grasă, iar machiajul wterproof al buzelor și al ochilor se duce imediat. Apoi continui cu spuma de curățare precizată anterior și tenul meu e gata în doar câteva minute. Până să găsesc această gamă am încercat multe demachiante care nu pot zice că mi-au îndeplinit așteptările pe deplin dat fiind machiajele pe care le folosesc eu. Dar acestea sunt perfecte, neavând inclusiv parfum sau alcool. 

Iar dacă vrei produse de machiaj mai am alte 3 recomandări care ți-ar putea fi de folos. Pe partea de ruj, eu am ales recent Wet n Wild MegaLast pentru a-l face cadou. Ca prin urmare, nu l-am desigilat și nu l-am încercat, dar am avut în trecut un rimel de la ei foarte pigmentat și rezistent. Poți arunca un ochi peste produsele lor căci au multe opțiuni interesante. Ambalajul acestui ruj este clar unul premium, similar unui ruj scump. 



Iar pentru sprâncene, capitol la care am început de curând să-mi ofer și mai mult interesul, îți voi vorbi de două produse. Primul este mascara de la NYX, unul din brandurile mele preferate care de asemenea are multe produse la reducere în această perioada, iar celălalt Rimmel Wonder'Full Brow. Cel de la Nyx are o nuanță mai naturală, cu o pigmentație discretă și o pensulă ușor alungită față de cealaltă. Rimmel mi se pare ceva mai intens și consider că trebuie aranjate sprâncenele cu el ceva mai atent întocmai ca să nu fie extrem de evident dacă îți dorești un aspect natural. Pe partea de rezistență, ambele se comportă excelent și rezistă întreaga zi. 



Acum, rămâne la latitudinea ta să arunci un ochi peste oferte și să alegi produsele favorite pe care vrei să le pui în coșul de cumpărături. 

Comentarii

Postări populare