Avon TTA The Moment, un parfum de pus pe lista cadourilor de Crăciun


 Dacă ești o mare fană al parfumurilor Avon sau al produselor pe care aceștia le comercializează în general, ori cunoști pe cineva extaziat de a avea produse cosmetice deosebite și proaspăt lansate, TTA The Moment poate fi o alegere excelentă pentru lista cadourilor de sărbători. 

În 2022, cei de la Avon s-au reinventat pe sine și mi-au oferit ocazia alături de BuzzStore să testez o mulțime de produse excelente. Pe parcursul anului am fost impresionată de multe produse cosmetice de la ei, dar și de aromele parfumurilor lansate care m-au surprins într-un mod plăcut. 


Cum miroase noul Today, Tomorrow, Always The Moment de la Avon?

Imediat ce am dat vestea în mediul online, au fost persoane care m-au întrebat cum miroase. Acesta este al doilea parfum Avon lansat anul acesta la care, conform unui test pe nevăzute, 8/10 femei au spus că are aroma unui parfum de lux. 

Se axează pe 3 note principale: neroli în vârf, magnolie la mijloc, iar botele florale sunt îmbrățișate de ambră. Conform simțurilor mele unde eu consider că există loc de o interpretarea subiectivă în funcție de dorințele fiecăreia, îl resimt ca un parfum floral îndrăzneț, cu o ușoară tentă puternică, masculină. 


Întotdeauna mi-au plăcut parfumurile diferite, chiar masculine, care oferă acea notă de unicitate. Cam așa îl văd și pe acesta și mă bucură că este diferit față de toate mirosurile consacrate, cunoscute, care parcă nu mai au puterea să impresioneze când sunt purtate de atâtea femei.

Am observat că există inclusiv o adaptare masculină cu care și bărbații își pot face remarcată personalitatea în fața femeilor mult iubite. Ambele parfumuri au un preț accesibil și pit fi comandate de la reprezentații Avon sau și online, ori din aplicație. Prețurile sunt avantajoase dincolo de contrastul senzorial plăcut, luxuriant, așa că pot fi considerate cu succes un cadou potrivit de Crăciun sau orice altă ocazie, de care te poți bucura fără compromisuri.


Voi l-ați încercat? Ce impresie v-a lăsat?

#BUZZTTATheMoment

#buzzAVON

Comentarii

Postări populare