Început de iarnă cu Bonprix


Sâmbătă seara spre duminică au început să cadă primii fulgi de nea. Văzusem deja prin aplicația meteo a telefonului că ultima zi din weekend își dorește a fi una cu intemperii așa că m-am bucurat și m-am mobilizat în ziua frumoasă de sâmbătă ca să pozez una dintre cele mai iubite ținute ale anului, alcătuită din 90% piese luate de pe Bonprix.

Selecțiile de data asta au fost un picuț neobișnuite pentru mine, cel puțin unul dintre articole, dar combinația de la final mi se pare de mare efect, confortabilă și călduroasă chiar dacă termometrele sunt la polul opus. Hai să vezi despre ce e vorba!


Idei de ținute elegante în sezonul rece, cu piese de la Bonprix

Un prim produs pe care mi-l doream cu nerăbdare au fost o pereche de pantaloni scurți pe care-i găsești la Bonprix cu denunirea de șorț imitație de piele. Pantalonii sunt confecționați din vâscoză și au aspectul de piele, eu fiind mare fană a articolelor de acest fel. 




M-a impresionat nu doar aspectul lor ușor vintage și biker dat de cureaua cu detalii impresionante care e foarte frumos lucrată, dar și croiala cu talie înaltă. Se așează minunat și sunt extrem de comozi. Iar pentru un confort desăvârșit i-am stilizat alături de o pereche de colanți îmblăniți cu aspect de ciorapi (modelul acela care face furori cel puțin pe TikTok). 


Toată lumea care m-a văzut în acestă ținută avea impresia că aș fi avut picioarele goale și o simplă pereche de dress-uri subțiri, dar realitatea era cu totul alta. 

În partea de sus am intervenit cu un pulover cu volane tare simpatic din poliacril. Nu mă pricep la materiale și nu știu dacă e totuna cu poliesterul (cu care oricum nu am probleme). În orice caz, puloverașul acesta era pe wishlist de ceva vreme și mă bucur tare mult că l-am prins. De regulă, piesele cele mai deosebite se vând imediat. 




Cert e că materialul e foarte moale și plăcut. Și chiar dacă e unul dintre acele pulovere cu guler înnalt, nu mă jenează în niciun fel, dat fiind materialul fin și ușor elastic. Așa cum mă văd purtând pantalonii scurți și cu o maletă sau un tricou atunci când e cald, la fel vâd îmbinat și acest pulover cu o fustă, o pereche de blugi, o pereche de pantaloni cargo și multe altele. E foarte versatil și călduros. Și nu poate decât să mă bucure că l-am adăugat în garderoba mea. Pentru că-mi place să-mi accentuez talia, l-am introdus în pantaloni, dar el e ceva mai lung și poate fi purtat ca atare.


Paltonul superb și botinele tot de pe Bonprix le am, din comenzi de acum 1-2 ani. Exceptând botinele pe care le port mai rar, paltonul a fost folosit în fiecare an, timp de 3 sezoane. Și încă arată minunat. Sper că vor mai aduce și alte culori căci e primul palton pe care îl ador. Noutatea în ținută e bereta cu nituri din lână luată din sectorul căciul și pălării (secțiunea accesorii). M-am gândit că ar merge foarte bine cu ținuta reprodusă pe care o aveam în minte încă de când am ales piesele, cu toate că încă nu sunt sigură dacă mă definește. Cert e că ține de cald și e frumos lucrată, calitativă, garantat și durabilă dat fiind materialele. 





Chiar dacă în mod obișnuit nu ezitam să arunc un ochi pe reducerile Bonprix la care deveneam și "victimă", de data asta am reușit să mă abțin cu brio și mi-am bifat doar articole în care eram ferm convinsă că mă regăsesc și că o să le port cu drag. În concluzie, așa s-a și întâmplat. Ori cei de la Bonprix incă mai au multe articole minunate pe care am pus ochii și pe care aștept să le introduc în garderoba mea, treptat, cumpătat. Te invit și pe tine să arunci un ochi peste lucrurile disponibile pentru acest sezon și să-ți alegi preferatele. Până atunci, nu uita să-mi spui cum ți s-a părut ținuta și care e articolul tău preferat.

Pe curând!


Comentarii

Postări populare