Un nou magazin VitaMIX își deschide porțile în Piatra Neamț

 Dacă vă plac remediile naturiste sau vă doriți să adoptați un stil de viață sănătos, trebuie să știți că pe 10 noiembrie, cei de la VitaMIX deschid un nou magazin în România, mai exact, în centrul comercial Shopping City. 

Magazinul VitaMix din incinta Roman Value Center

În cazul meu, pot spune că am dezvoltat o ușoară dependență față de produsele lor, mai ales că m-am convins deja de calitatea pe care o oferă. La fel ca și în celelalte magazine și precum în cel online, în centrul din Piatra Neamț se vor găsi nenumărate produse de îngrijire și alimente, dar și suplimente, de care e nevoie în orice casă. Nu vor lipsi nici producătorii de renume precum Bunica Agafia, Springmarkt, Adams sau Zanna, de la care am testat o varietate largă de produse ce mi-au plăcut la nebunie.

Trebuie să mai știți și că, în prima săptămână toți clienții vor beneficia de un voucher de 20% reducere la orice cumpărătură, fiind ocazia ideală de a le testa produsele și de a face economii în același timp. În plus, pe Instagram am dat deja drumul unui concurs fulger în colaborare cu cei de la VitaMIX, prin intermediul căruia puteți câștiga un voucher de 100 lei care să vă însoțească la shoppingul fizic, în magazinul din Piatra. Dacă vă doriți să vă înscrieți trebuie să vă grăbiți, căci concursul e valabil doar până pe data de 9.11, urmând ca în data de 10 să fac extragerea pe story. Voucherul va fi ulterior înmânat câștigătorului de către VitaMIX. 

Peste ce produse să arunci un ochi în noul magazin VitaMIX din Piatra Neamț

Dacă participi la concurs sau vrei să afli ce ți-ai putea achiziționa din noul magazin, vin și cu câteva recomandări pentru tine. 


De la sectorul de alimente m-a impresionat uleiul de floarea soarelui. Încerc pe cât posibil să am o dietă cât mai săracă în grăsimi, dar din când în când mai am o poftă nepotrivită sau adaug ulei în salate. Așa că am mereu la îndemână o sticlă de ulei și mi-am dorit să văd cu ce diferă uleiul Springmarkt. Îți pot spune din start că e altceva, chiar dacă prețul e un pic mai ridicat față de ceea ce există în magazinele uzuale și supermarketuri. E un ulei presat la rece, puțin mai dens față de uleiurile obișnuite, iar culoarea e una intensă dat fiind toate aceste lucruri. Are parfum de floarea soarelui, iar aroma e specifică de semințe. 

Tare mult mi-au plăcut și biluțele de cocos și cacao, pudra cu acid hialuronic și colagen, mix-urile de verdețuri deshidratate și mai sunt multe altele, fără a omite ceaiurile.


Pe partea de îngrijire, trebuie să încerci Bunica Agafia. Așa cum am mai povestit și în alte recenzii, pastele de dinți sunt foarte interesante și eficiente. Îmi place tare mult și tratamentul pentru rădăcini, respectiv cel cu vitamine. 


Iar în plan am să încerc și Zanna, cu unturile și uleiurile esențiale atât de binevenite în casa mea. Dacă ai diferite carențe sau vrei să-ți ajuți corpul în caz de suprasolicitare, vitaminele Adams sunt la fel de bune și eficiente.


Dar te las pe tine să descoperi produsele din magazin și să-ți faci wishlistul după bunul plac. Tu vei profita de oferta de deschidere?

Comentarii

Postări populare