Shopping alimentar VitaMIX Piatra Neamț

Salutare! Așa cum v-am dat de știre în alte materiale de pe blog și în Social Media, cei de la VitaMIX și-au deschis un nou magazin în Piatra Neamț, în incinta Shopping City. Am fost invitată să dau o fugă în magazin să văd bunătățile și să-mi aleg câteva, așa că astăzi vreau să vă prezint ce am luat și ce am testat până în prezent. 


Dacă până acum am testat o mare parte din produsele de îngrijire sau ceaiuri diverse de la Zanna, Springmarkt și Bunica Agafia, cu ocazia shoppingului în magazin mi-au stârnit atenția multe produse alimentare. 

Shopping haul alimentar VitaMIX Piatra Neamț și impresii

Pe lângă o altă sticlă de ulei de floarea soarelui care are o aromă intensă ce se combină perfect la salate, m-am orientat și către multe produse pentru sănătate. 


O primă trecere în revistă au fost produsele de la Fares Plantusin. Le-am mai avut de multe ori în trecut și mi se par eficiente cu lupta împotriva răcelilor și a disconfortului cauzat de acestea. Favoritele mele sunt capsulele de supt și siropul, dar am zis că-mi va prinde bine la nevoie și ceaiul Plantusin. Adevărul e câ siropul mi se pare excelent și la tusea uscată și la cea umedă, fiind ideal pentru a menține căile respiratorii sănătoase. 

Prietenul meu și-a ales și el câteva lucruri pe care nu vi le prezint astăzi, respectiv fiolele cu ginseng și 2 cutii de cafea solubilă instant Orzo. 


Nu am putut să trec cu vederea biluțele cu cocos și ciocolată care sunt de-a dreptul delicioase, fiind printre dulciurile mele preferate de la VitaMIX și Springmarkt. Laptele de cocos l-am desfăcut în această dimineață și l-am pus la cafea, iar aroma lui este una intensă și plăcută de cocos. În plus, este o băutură vegetală pe bază de orez, fără zahăr sau alergeni și cu un ambalaj biodegradabil.


Tot din seria gustărilor bune de luat la film și sănătoase am găsit la raft și biluțele crocante cu miere de albine, respectiv pufuleții cu legume. Sunt destul de sațioși, iar aromele sunt fine dat fiind că, din nou, rețeta este una fără adaosuri și potențiatori de aromă. 


Nu puteam trece cu vederea secțiunea de băuturi de unde am selectat în primul rând cele două sucuri nectar de fructe. Preferatul meu a fost cel cu piersici, dar și cel cu aronia și mere a fost interesant (primul e mai dulce, al doilea e acruț). Partea bună e că nu mi-a fost deloc rău de la aceste sucuri, cum am mai pățit în trecut cu cele din comerț. Eram curioasă și de Kombucha a cărui nume îmi suna tare cunoscut. E un amestec de plante cu ceai verde și negru, ușor acidulat, cu aromă fină de soc. E ușor fermentat și de aceea e posibil să conțină puțin alcool după cum specifică pe ambalaj. Dar deși nu fac parte cu seamă din categoria consumatorilor de alcool, nu am avut probleme cu această băutură și mi se pare chiar intereantă. Singurul care a rămas în prezent neîncercat este sucul de legume care cred că merge bine integrat chiar și în mâncăruri. 


Din sfera "serioasă" a alimentelor am optat pentru un mălai interesant și o pungă de năut. Acest mălai este pregătit în prealabil astfel încât realizarea de mămăliguță durează cu ajutorul ei doar 1 minut. Nu am foarte mult timp pentru gătit și nici nu e activitatea mea preferată, așa că mi s-a părut bună de avut în dulapul meu de bucătărie. Mămăliguța a ieșit perfectă, fină, fără cocoloașe, și bineînțeles, într-un minut.


Pentru zilele în care sunt mult prea somnoroasă dimineața încât să aștept să se pregătească și să se decanteze cafeaua am ales o cicioare instant care se dizolvă imediat în apă caldă. E chiar bună la gust și se apropie cumva de cafeaua obișnuită. Gustările dulci au fost reprezentate de niște sărățele cu roșii și usturoi care sunt perfecte de luat la drum sau de ronțăit în timpul liber. Sunt destul de sațioase, conțin ingrediente vegane, astfel că pot fi consumate și de persoanele cu diferite intoleranțe sau probleme alimentare.


Și nu în ultimul rând, am plecat acasă și cu două batoane proteice destul de accesibile și cu niște comprimate masticabile interesante pentru deranjamente gastrice. Batoanele proteice sunt destul de consistente și am simțit într-adevăr că îmi conferă energie. Gustul este mediul după preferințele mele, pe o scară de la 1-10, dar într-adevăr am simțit că-mi conferă energie. Din comprimatele gastrice am încercat o singură pastilă și într-adevăr am simțit că ameliorează disconfortul, respectiv durerea și arsurile. Gustul e de mentă, dar foarte fin, iar o cutie conține multe comprimate la un preț avantajos.



Pe rafturi se mai găseau și multe alte produse interesante, adjuvante în cazul unor afecțiuni speciale, dar și de îngrijire.  M-am bucurat să văd și unul dintre brandurile mele favorite Tis Farmaceutics, dar și mulți alții.  
Ca prin urmare, dacă vă doriți alimente și ingrediente sănătoase, până la preparate farmaceutice, produse cu ingrediente naturale, vă recomand să faceți o vizită la VitaMIX sau să aruncați un ochi peste magazinul online cu livrare la domiciliu unde veți găsi tot ce aveți nevoie.


Comentarii

  1. Batoanele proteice sunt ciudat de bune și sănătoase, Iar FibrobarR (de la același producător) ține de foame, fără să îngrașe.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare