Cel mai bun produs pentru descurcarea și pieptănarea ușoară a părului descoperit în 2022

by - miercuri, ianuarie 11, 2023

 Obsesia mea față de păr nu pare să fie mai prejos în 2023. Nu disconsider niciodată un produs fără a-l încerca și a-l analiza temeinic, dar și comparându-le cu altele similare testate în trecut. 


Și cum niciodată nu am prea multe produse de îngrijire sau styling, la sfârșit de an 2022 am mai descoperit încă un produs minunat pentru păr despre care trebuia musai să vă vorbesc și aici, nu doar pe rețelele de socializare.

"-Este prea bun. Ma jur!"

Așa exclama într-una din conversațiile noastre Alexandra, pe care e foarte posibil să o cunoașteți de pe contul ampanning (pe Instagram). Noi rezonăm cu multe lucruri, iar când mi-a spus cuvintele acestea, câteva seri la rând m-am gândit numai la el. Eram ca un copil care a primit cine știe ce cadou de Crăciun în momentul în care Alexandra mi-a făcut o surpriză și s-a dus până la mall-ul din București ca să mi-l cumpere special și să mi-l pună într-un colet. Iar cu prima încercare aveam să mă îndrăgostesc profund de efectele lui.

Favoritul anului 2022, cu și fără poate și în 2023 - Spray-ul pentru pieptănarea ușoară a părului de la Viorica


Viorica este un brand de produse cosmetice românești. Am mai auzit de multe ori vorbindu-se despre el, urmăresc rețelele lor sociale, dar nu am încercat nimic niciodată până să primesc cadoul de la Alexandra. 

Spray-ul pentru pieptănarea ușoară a părului de la Viorica este de tip leave-in, ceea ce înseamnă că se aplică după spălare, pe părul umed. Eu îl aplic după folosirea acidului hialuronic și al protecției termice, pentru că folosesc constant feon și placă, și înainte de spray de strălucire (recent introdus în rutină și el) și ulei. Vă spun că nicicând părul meu nu s-a simțit atât de bine, de moale și plăcut la atingere, dar bineînțeles, de descurcat.

Iar pentru părul meu decolorat și uscat, fragil, care are nevoie de multă grijă, hudratare și să fie periat delicat întru tocmai pentru a evita ruperea masivă, e un ajutor de excepție. Am mai testat în trecut câteva astfel de produse, într-adevăr nu multe, dar odată ce l-am descoperit pe acesta, nici nu mă mai tentează la ora actuală să mă orientez către altceva. 

Conține câteva dintre ingredientelemele preferate din industria cosmetică precum provitamina B5 și niacinamide (atât de vast utilizate), dar și o substanță de care nu am auzit până acum - Viephenol, ingredient patentat Viorica ce ar avea un efect anti-îmbătrânire. 

Prin această combinație de ingrediente active, spray-ul contribuie la redarea și menținerea hidratării intense la nivelul firului de păr, făcându-l mai ușor de descurcat, mai neted, mai plăcut la atingere. Are și un parfum discret cu un conținut sub >1%, ceea ce nu-l face deranjant pentru persoanele care pur și simplu nu se împacă cu mirosurile de orice fel. Iar textura este extrem de lejeră și se abasoarbe repede în firul de păr. 


L-am testat inclusiv pe părul unei fetițe care se încurca repede, iar acesta a devenit ușor de aranjat chair și în cazul ei. Ori îmi amintesc și acum cât de neplăcute erau diminețile în care mama trebuia să mă pieptene înainte de a merge la școală și cât de traumatizant poate fi pentru unii copii acest pas, ducând adesea la dorința obținerii unui păr scurt, ușor de aranjat. Ei bine, iată, dacă aveți copii, fete în special, puteți folosi acest produs și pentru ele, rutina de îngrijire devenind o adevărată încântare. Să mai spun că are și un preț foarte accesibil (25 lei) și că nu e necesar să folosiți o cantitate mare de produs? Deci face parte din categoria produselor durabile, ușor de aplicat, ce pot fi folosite și pe părul uscat la nevoie, fără să-l încarce?

Astfel, pe cât de minimalist este ambalajul, pe atât de mult o să vă surprindă. Așa că sper ca această recomandare să vă fie de folos, să-l încercați și să-l folosiți cu plăcere. Ulterior aș fi încântată să aud părerea voastră.

You May Also Like

0 comments