Provocarea Bonprix: Invocăm primăvara cu ținute noi și colorate


După ce timp de câteva zile temperaturile au urcat la peste 15 grade Celsius eram pe punctul de a crede că am pășit cu dreptul în primăvară. Nu mi-am împachetat hainele și papucii de iarnă, dar am achiziționat 2 noi articole din aceste categorii perfecte pentru vremea bună. 

Desigur, la Bonprix erau foarte multe reduceri pentru sfârșitul sezonului rece, dar și foarte multe noutăți frumoase menite să ne înfrumusețeze garderoba. Și gândindu-mă la vremea călduroasă am decis să optez pentru piese versatile cu care am alcătuit o ținută confortabilă și comodă.

Cea mai frumoasă cămașă cu mâneci bufante și cei mai comozi bascheți


Dacă îmi urmăriți blogul de ceva vreme, știți deja că îmi plac bluzele și rochiile cu volane, mâneci bufante, dar și alte detalii care oferă un aer deosebit. Iar când am văzut cămașa cu imprimeu floral albastru (una dintre culorile mele preferate), mi-am zis că trebuie musai să o am în garderobă. 

În mod obișnuit nu sunt fană cămăși damă, dar aveau câteva modele chiar simpatice și m-a atras faptul că era mai cu seamă ca design, precum o bluză elegantă.

Chiar dacă e confecționată din material sintetic îmi place că nu e doar foarte elegantă și aspectuoasă, perfectă pentru birou, școală sau ieșiri în oraș, ci și pentru că nu se boțește ușor, iar la nevoie, materialul este simplu de călcat din câteva mișcări. Baza cămășii este ușor elastică și poate fi aranjată în diferite moduri, oferind un efect ușor de siluetă mai plină. 


În ținuta pe care am pregătit-o pentru azi am ales să o port cu o fustă din imitație cu talie înaltă, dar se potrivește perfect și la blugi, mod în care am purtat-o de nenumărate ori. 

Am adăugat și o pereche de ciorapi bej alături de niște bascheți luați din categoria încălțăminte sport tendințe prevăzuți cu un buzunar funcțional în care pot fi "ascunse" diverse. Am ales acești papuci pentru faptul că sunt simpli, merg de asemenea combinați divers, iar acest stil este unul dintre preferatele mele pentru că îi pot purta și în sezonul ceva mai rece la pantaloni clasici, dar și vara cu rochii, fuste și pantaloni scurți. Voiam ceva practic, mai ales că am început școala de conducere, iar confortul ar trebui să primeze la volan pentru a realiza cu ușurință toate manevrele necesare în trafic.


Sunt extrem de comozi și nu pun presiune pe picior, construcția fiind una lejera. Ajustarea lor se face prin șireturi, iar ulterior ei pot fi încălțați și descălțați rapid folosindu-se fermoarul dispus lateral. Și pe aceștia, la fel ca și cămașa, i-am purtat în repetate rânduri până să fac fotografiile și sunt extrem de încântată de decizie. 



Am ales și un al 3-lea item care dintr-o confuzie încă nu a ajuns la mine (o fustă animal-print). Am luat legătura cu serviciul de clienți Bonprix și a rămas să trimită produsul lipsă, urmând ca odată ce sosește să vă arăt ce combinații merg făcute și cu aceasta (vă asigur că foarte multe).

În final, ca de fiecare dată sunt foarte încântată de selecțiile făcute și știu că sunt investiții de viitor pentru că produsele lor au o calitate foarte bună raportată la preț. 

Voi ce părere aveți despre ținuta de azi?

Comentarii

Postări populare