OOTD: Cum am întâmpinat primele zile cale din 2024 cu piese de la Bonprix?

 Săptămânile trecute am fost norocoși și ne-am bucurat cu toții de câteva zile adevărate de primăvară. Temperaturile ridicate au ajuns chiar și la 17 grade Celsius, iar pentru mine a fost un adevărat prilej de bucurie. Discutând cu o prietenă, m-am lăsat purtată de val și am ajuns să arunc un ochi peste Bonprix care deja au început nu doar să lanseze colecții noi, dar aveau și promoții extrem de tentante la articolele specifice pentru această perioadă. Amândouă am ajuns să plasăm câte o comandă și să ne bucurăm de noi piese frumoase. Iar azi vreau să vă povestesc despre selecțiile mele.


Prima ținută de primăvară din 2024

Să fiu sinceră, abia așteptam să scot de la naftalină gecile de piele și rochiile, chiar și pentru câteva zile căci, bineînțeles, vremea frumoasă nu a ținut prea mult timp. După ce m-am îndrăgostit de o geantă clasică mini într-o nuanță superbă de burgundiu pe care mi-o recomandase prietena mea am găsit și alte piese care să o completeze perfect.


Așadar, s-a mărit în primul rând colecția mea de genți de damă micuțe, iar noul model ales este foarte versatil, realizat dintr-o piele ecologică moale, cu baretă ajustabile și suficient spațiu pentru lucrurile necesare zilnic. Mă duce cu gândul la o geantă de brand fiind foarte bine realizată și cu atenție la detalii.

Desigur, am ales geanta după ce am pus ochii pe niște cizme de damă în nuanța maro-teracotă, un maro închis care se potrivește în multe combinații. Mi-a plăcut mult lungimea lor, tocul înalt și gros, dar mai cu seamă faptul că acesta avea un aspect atipic fiind perfect pătrat. Și, deși nu sunt fană a încălțămintei cu bot drept, pe picior au un aspect foarte elegant. 



Dispun de o structură care se simte fix și care nu permite piciorului să “jongleze” în părți. Sunt foarte stabile, elegante și mult mai comode ca alte cizme cu toc, chiar dacă, trebuie să recunosc, la prima purtare m-au jenat puțin la degetele mici (e drept, picioarele mele sunt extrem de sensibile și nu prea se împacă cu astfel de încălțăminte). Le-am prins la o reducere de aproape 50% și sunt de efect îndeosebi pentru femeile familiarizate cu acest tip de cizme.




Ca ținuta să fie completă am ales și o rochie, de data asta una în afara stilului meu personal, dar una care să fie simplă și perfectă de purtat în sezonul rece. Această rochie tricotată ce are codul de produs 95883781 e la jumătate de preț chiar și acum în nuanța de crem aleasă, dar e disponibilă în mai multe variante de culoare. E o rochie maxi extrem de moale și plăcută la atingere, călduroasă, prevăzută cu șlițuri laterale de efect. O pot purta chiar și cu adidași și cu niște ciorapi, iar în doar câteva minute sunt gata să ies din casă.


Must-have de iarnă

Ultimul articol pe care l-am ales e o pereche de ghete trekking cu codul 90583481 pe care le puteți găsi tot în categoria cizme de damă. Am pus ochii pe ele încă dinainte de vacanța de Revelion pe care am petrecut-o la munte, dar erau abia lansate în portofoliul lor și aveau un preț mult mai mare. 


De data asta le-am găsit la un cost mai mic și mi le doream mult în ideea de confort. Știam că vremea frumoasă nu o să țină mult timp și că e posibil să revină zăpezile. Și cum de vreo 3-4 ani am o pereche de cizme îmblănite de la Bonprix pe care le tot port în astfel de situații, dar care încep să se strice, mi-am zis că e ocazia ideală să le înlocuiesc. 


Poate estetic nu sunt cele mai deosebite, dar nu le-am luat de frumusețe, ci de confort. Blănița de la interior le face foarte călduroase, iar talpa este antiaderentă, concepută special pentru drumeții și drumuri anevoioase (exact ce impune o iarnă pe cinste). Prin ajustarea șireturilor ele se modelează cu ușurință după firma piciorului și dispun și de o structură la nivelul tălpii pentru a păstra piciorul fix în încălțăminte, dar care nu jenează. 






Pe ele le-am integrat într-o ținută casual ca să vă arăt că pot fi purtate și zi de zi, cu o pereche de blugi clasici, un pulover tricotat și cojocelul achiziționat la sfàrșitul anului trecut. Este o ținută foarte călduroasă și de efect în zilele reci. 

Așadar, și de această dată mi-am putut îmbogăți garderoba cu piese la preț mic și calitative de pe Bonprix. Găsiți la ei articole variate pentru orice stil sau sezon și oferte numeroase cu care nu veți da greș. Voi pe ce piese ați pus ochii?

Comentarii

Postări populare