Cum sa cuceresti o femeie

by - duminică, februarie 14, 2016

Focul se aprinde si dragostea pluteste in aer. O dezbraci din priviri cu toate ca visezi la mai mult. In fiecare zi la miezul noptii mintea se destainuie si nu-i poti tine frau: ti-o imaginezi asa cum nu ai vazut-o niciodata: cu trupul golas, cu frumusetea ei naturala ce radiaza si te captiveaza la fiecare contact vizual.
Sunt primele semne care te dau de gol si care indica faptul ca abia astepti sa cazi patimas in bratele sale si sa aprinzi focul dragostei.
Cu toate acestea, inca te intrebi cum o poti cuceri in profunzime sau cum poti reaprinde pasiunea patimasa din trecut. O imbratisare, un buchet de flori si o cutie cu ciocolata, dar parca nu iti vor oferi rezultatul dorit.

Focul ia amploare cand isi da jos camasa office si ochelarii mari ce parca ii acopera intregul chip, isi lasa parul lung pe spate iar trupul ii este acoperit doar de cateva fire de fibra, frumos si elegant impletite. Acum chipul sau angelic dezlantuie adevaratul barbat din tine si te atrage pe secunda ce trece tot mai mult.


Si totusi cum faci sa ajungi pana acolo, cum sa o cuceresti? Foarte simplu incepe cu ceea ce vezi deja, sau cu ceea ce ti-ai dori sa vezi deja.

Mai ales daca o cunosti foarte bine si stii ce i-ar place, ai 100% garantia de reusita. Daca este totusi o persoana mai office si ascunsa printre ale sale vesminte, fii sigur ca in adancul ei poate fi o adevarata tigroaica, o inflacarata asa cum nu ai mai vazut niciodata.
Seductia perfecta consta intr-o lenjerie intima de calitate si intr-o gama extrem de diversificata care sa-ti ofere inspiratia de care ai nevoie.


Chiar daca nu vine vorba de o cucerire sau de o recucerire, femeile isi doresc intr-una sa-ti diversifice stilul. Cea mai inspirata si cea mai frecventa schimbare o reprezinta lenjeria intima. De la 20 ani cand femeile isi doresc o lenjerie sexy, cat mai sexy, pana la 50 ani cand pot fi adevarate gazele sub acoperire, care stiu cum sa-si acopere dedesupturile intr-un mod elegant si provocator, femeile raman un adevarat simbol al umanitatii, un sex frumos si misterios.

    


Valentine's Day este un moment numai bun pentru a schimba aparientele.
Cel mai bun cadou pentru alesul meu va fi cu siguranta momentul cand vom cadea unul in bratele celuilalt, la miezul noptii, sub lumina astrului atotputernic.
Am nevoie de o noua lenjerie intima, cu toate avem nvevoie periodic de ceva nou si aleasa mea cu siguranta se gaseste printre sutele de modele in materie de lenjerie Valentine's Day pe Just4Girls.
Just4Girls este locul unde femeile isi intalnesc lumea dorintelor cele mai adanci. Toate gandurile intime jucause si sexy, alaturi de accesoriile mult visate se gasesc aici, un portofoliu unicat de exceptie pentru toate gusturile si ocaziile.
Nimic nu e mai pretios decat lenjeria care-i da incredere si care o faca sa se simta unicata si tanara, frumoasa si irezistibila, la orice varsta.

Ce ai putea sa-i oferi sau ce produs as recomanda unei domnisoare pentru viitoarea achizitie?
In mod deosebit mi-a atras atentia Rayen body din gama Avanua/ Modelul delicat realizat din dantela invaluie trupul intr-o frumusete aparte.


Nuanta neagra se potriveste oricui, aceasta subtiind linia trupului, evidentiind bustul generos si picioarele frumoase. Nota de senzualitate si romantism nu lipseste nici ea.
Body-urile reprezinta cea mai buna alegere indiferent de forma si tiparul corpului. Culoarea neagra este intotdeauna o alegere inspirata, mereu la moda.
Pe site vei gasi sute de alte modele. Niciunul nu va fi mai prejos indiferent care iti va fi alegerea. Iti sta la dispozitie si o gama larga de accesorii extra ce le poti adauga tinutei tale.

   



Tu pe care le alegi? Nu uita de reducerile obsesive si de preturile provocatoare pentru toate buzunarele. E o lume fantastica, raiul femeilor de pe pamant, e Just4Girls.

You May Also Like

5 comments